Реклама / Ads
1| 19840 |21.06.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Пъпът на света или "малката вагина" на страстта

.
Източник: razkritia.com
За пъпа на света или пъпа на земята може и да не знаем точния отговор или трябва да изминем предълъг път, за да осмислим неговата семантика. Много по-важно е да открием пъпа на удоволствието.
 

Ако имаш ясна цел пред очите, работата е наполовина свършена, гласи немска поговорка. Правилото е валидно и при секса. Психолозите имат обяснение защо пъпът с право може да бъде наречен "малката вагина".

Коремът, независимо дали е стегнат, трениран, или заоблен, е една от най-ерогенните зони. Това означава, че когато някой те погали там, отвътре нещо започва да пулсира. Нищо чудно, тъй като коремът с прилежащия му пъп се намират по правилния път към първичните полови органи. Тогава защо да не направим една малка еротична пауза в златната среда, да не заредим себе си и партньора с повече вътрешно чувство, като го поглезете около пъпа с ръце и устни.

Който се спре тук, е съвсем близо до целта. Защо да не удължим още малко удоволствието? Дори само тази мисъл е достатъчна да възбуди още повече участниците в играта.

Защо ли феноменалният пъп по средата на корема е толкова секси? Еротичната тайна се опита да разгадае хамбурският психолог Елмар Басе. Той твърди, че пъпът е малката вагина. Според него мъжете изпитват вътрешен порив да го докосват и поставят леко пръстче във вдлъбнатинката. Някои го използват дори за лека глътка шампанско, защото там е хладно и пенливото вино шумоли още по-силно. А какво ще кажете за сочна ягодка, случайно попаднала на пъпа на любимата - върховен и греховен вкус.

По-нататък психологът обяснява, че еволюцията е заложила у мъжа подсъзнателното чувство да прониква в жената, защото той е програмиран да продължи рода. А пъпът представлява също отвор, макар и съвсем малък, който се намира в интимната област, която пряко граничи с най-бленуваната част на женското тяло. Всичко това навява еротични мисли.

Пъпът е вълнуващ и от чисто физиологичен аспект. Зоната около него е мека, нежна, секси и предлага една много специална еротика. Особеното е, че тук окончават много по-малко нерви в сравнение с останалите части на човешкото тяло. Тук няма и големи кръвоносни съдове. Затова тялото не изпитва типичната болка, а по-скоро нещо като слабо опъване, когато си зает с пъпа - обяснява гинекологът д-р Ханс Албрехт. Тъй като това чувство е необичайно за тялото, може да си извадим заключение, че става въпрос за приятно сексуално въздействие, или иначе казано, за силно ерогенен терен.

Много жени признават, че една от най-добрите, красиви и горещи целувки са получавали именно по пъпа. Е, след това е имало и други целувки в областта между пъпа и бедрата. Разхождката с устни и език навсякъде по тялото й, по-дългата спирка на пъпа и лекото нежно притискане по няколко пъти, с леки движения вътре, сякаш изгребва капчици вода, предизвиква огромна наслада у жената.

Психиатърът съветва мачовците да не бъдат егоисти и понякога да приемат с повече внимание хищната алчност на партньорките си в леглото, да бъдат по-търпеливи любовници. Няма значение дали ще хапвате, пийвате, или ще правите секс без глезотийки, едно е несъмнено - коремчето събужда апетита за нещо повече, казва Елмар Басе.

Да добавим и елегантните движения на бедрата в ориенталските танци. Това са от най-атрактивните игри, напомнящи за приглушената светлина на арабските нощи, за странни аромати, изкусителни лакомства и великолепно красиви жени в света на мъжете.

Воалът може да крие лицето, но на показ е пъпът и останалата хубост от тялото на жената. След като завладяват кабаретата на Северна Африка, тези танци пристигат успешно и в европейските нощни клубове.

Иначе е трудно да се каже откъде точно водят началото си. Има предположения, че така най-напред са танцували тъмните африканки, пристигнали в Арабия като робини. Първите самостоятелни представления на танци с професионални движения на корема и изкусително въртене на дупето са документирани в Египет.

Еротичното на този вид танци са преди всичко ритмичните движения, постигани от танцьорките с помощта на корема и мускулите на бедрата. За да бъдат показани възможно най-отчетливо съществените компоненти на ориенталския танц, е задължително пъпът да е открит, а гърдите и бедрата да са покрити с плътна или евентуално по-ефирна дреха. Важно е материята да е такава, че да следва плавно всички движения на бедрата и ръцете. Всичко в танца трябва да е интегрирано така, че да наподобява движения на змия изкусителка.

Пъпът също има своята Г-точка, показват най-новите изследвания на сексолози. За стимулацията е нужен просто един чужд език или дори собственото пръстче. Някои харесват и кръговите масажни движения около пъпа, но отново с един или най-много два пръста.

Разбира се, при всеки усещането е различно. Така както при едни жени възбудата идва още с докосване на входа на гениталната област, а други усещат сексуално дразнене едва по-навътре. Природата ни е имплантирала необходимите за удоволствието места, от нас се иска да ги намерим и насладим напълно.

Стимулацията на ерогенните зони невинаги води до оргазъм. Вероятността за сексуално задоволяване чрез стимулиране на ерогенните зони е голяма, но невинаги води до лъстива експлозия. И не забравяйте, че ако киното не е в главата ви, няма да има върховен оргазъм.

СЪВЕТИ
1.Посред жегите би било жалко да крием именно тази "малка вагина". Почти незабележимо бижу ще я направи още по-еротична. Ненапразно модата отдавна е разкрила прелесттите на голия женски пъп.

2.При жената нещата стоят така: от пъпа до срамната кост преминава вертикална линия от акупресурни точки. Много лек натиск е достатъчен, за да паднат всички задръжки. Други точки в долната част на корема образуват своеобразен кръг около пъпа. Източноазиатски експерти по секс твърдят, че един чувствен масаж в тази област отприщва сексуалната енергия в неподозирани висоти.

3. При мъжа пък областта около пъпа е една от най-ерогенните зони. Докосването или умелата игра с език могат да предизвикат у него предварително удоволствие. Ако възбудата му е видимо огромна, значи жената е на прав път с нежностите в тази зона.

4. Ерогенните зони не са шалтер за кеф, а изключително чувствителни точки, които трябва да бъдат търсени, намерени и изследвани. Колкото различни хора има, толкова и възприятията им не са еднакви. Някой се възбужда от ласки по вътрешната страна на бедрото, друг пък изпитва само гъдел. Класическите ерогенни зони са тилът, шията, гърдите, пъпът, бедрата и областта около устните. Жените реагират с възбуда на повече зони от тялото, докато мъжете сякаш са изплетени с по-права плетка. Няма мъж, когото да не пипнеш за пениса и да не му стане готов за подвизи.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5480 |31.05.2010 Аромат на Симпсън рекламира България по света . 0| 5572 |22.04.2010 Ман Юн остава най-скъпият клуб в света . 14| 15696 |25.02.2010 Топ 10 на най-великите любовници в света . 0| 6974 |07.01.2010 Роналдо най-известният футболист в света

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads