Реклама / Ads
25| 9682 |03.07.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Порше и клиника дари Банев на дъщеря си Мария

.
Скандалният бизнесмен Николай Баневи и съпругата му Жени направиха щедър подарък на най-голямата дъщеря на Банев - Мария, която се омъжи за своя дългогодишен приятел Живко - помещение за клиника и двуместно порше кабрио.
 


Младите се запознали в дискотека в Харманли, където и двамата са родени. Любовта им издържала проверката на 8 години, като 4 от тях били от разстояние заради учението на Мария.

Кметът на Шабла Красимир Кръстев бракосъчета младоженците на официална церемония в ритуалната зала на общината. Гражданският ритуал се провел в 11 часа в петък, като на него присъствали най-близките на двамата млади. Вчера се проведе втората част на сватбата в селището Русалка. "Към 18 часа, когато се съберат всички гости, официално ще им връча акта за граждански брак, а след това младите ще сключат църковен", сподели кметът на Шабла.
Той от сърце пожела на младоженците да са много щастливи и да се обичат. През това време в курорта течеше усилена подготовка за сватбеното тържество. То съвпадна с пленер на художници, които дадоха принос за щастието на двамата влюбени, като украсиха сцената за тържеството.

Бабата и дядото на булката - Мария и Йордан Баневи, вдигнаха наздравица с творците в знак на благодарност. От три дни в курорта Русалка звучи най-различна чуждоземска реч - китайска, руска, английска, та чак индийска и нигерийска. Това обаче не са обикновени туристи, а гостите за сватбата на първородната дъщеря на собственика Николай Банев - Мария.

29-годишната Мария е дъщеря от първата съпруга на бизнесмена Красимира. В момента майката на булката е шеф на СПА комплекса на Русалка и както казват във фирмата, първа идва и последна си тръгва от комплекса през сезона. Хубаво е, че е приятелка с настоящата съпруга на Николай - Жени, и двете заедно организират тържеството.
Банев винаги се е грижил за дъщеря си, но тя на 14 години избира да учи в колеж в Австрия, после мениджмънт в Лондон и накрая завършва и туризъм в Барселона.

Сега Мария работи в семейния "АКБ холдинг" и отговаря за машиностроителния сектор, където според татко й се справя добре. Зетът Живко е стоматолог, който сега специализира естетична дентална медицина.

За украсата на комплекса Жени и Николай решили да помолят гостуващите при тях художници и скулптори. Всяка година те правят пленери, като им дават територия и спокойствие за творчество.

Сред гостите била и дъщерята на Петя Славова - Жени, която миналата година се омъжи за Алексей Новицкий, с когото е била съученичка в Швейцария и състудентка в престижен лондонски университет. Жени е по средата на бременността си и след разходките гледала повече да си почива, разказват от Русалка.

Щастливият татко направил още един подарък на дъщеря си - лично Васил Найденов и Силвия Кацарова да пеят на купона. И двамата са любими изпълнители на младоженците, а и да се изфукат какви гласовити звезди имаме пред чуждите гости./
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6717 |04.09.2010 Бебето-пушач влезе в клиника . 0| 6252 |03.08.2010 Осъдиха Чарли Шийн, влиза в клиника за алкохолици . 6| 10674 |12.05.2010 Клиника мами абитуриенти, маха целулит без пари . 16| 13623 |19.08.2009 Станишев пропуска парти на олигарха Банев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads