Реклама / Ads
3| 10738 |09.09.2014 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Принцеса Даяна плашила Камила с убийци

.
Покойната принцеса Даяна заплашвала съперничката си и настояща съпруга на принц Чарлз Камила с убийци, а на моменти тормозела и самия Чарлз посред нощ. Това се твърди в нова книга на журналистката Пени Джунър, авторка на няколко книги за британското кралско семейство.
 
Последната й книга е посветена на живота на принц Хари, който тази година навършва 30 години.

Хари е известен с буйния си нрав и с това, че често се въвлича в скандали. Това обаче е последствие не само от трудните години след загубата на майка му Даяна през 1997 година, когато той е едва на 13 години, но и от живота преди това. Според Джунър детството на Хари с Даяна също не е било лесно, а принцът и брат му Уилям са били принудени да се справят с нестабилното емоционално състояние на майка си и трудните й отношения с баща им, който пък често отсъствал.

Авторката разказва, че Даяна е страдала от тежки психологически проблеми и е развила булимия още след годежа си с Чарлз. Даяна също така била много мнителна и била убедена, че приятелите на Чарлз се опитват да я дискредитират. Даяна виждала конспирации във всичко и често изпращала злобни съобщение до множество хора, включително любовницата на Чарлз Камила. Това се случвало често посред нощ, когато Камила била сама в къщата си.

"Изпратила съм някой да те убие. Те са навън в градината ти. Погледни през прозореца, виждаш ли ги?", казала в един от разговорите Даяна на съперничката си. Често се случвало и покойната принцеса да изпадне в истерия посред нощ и да се обади на Чарлз, с когото вече били разделени, за съдействие.

Противно на някои твърдения, британският престолонаследник бил много търпелив и се опитвал да помогне на бившата си жена, тъй като се тревожел за състоянието й. Той търпеливо изслушвал тревогите й и винаги се опитвал да предложи разрешение на проблема. Също така Чарлз в никакъв случай не се опитвал да дискредитира Даяна след развода, твърди Джунър. Точно обратното - той се стараел да й осигури постоянна защита, тъй като е майка на децата му.

Самата Даяна пък не се справяла много добре с отглеждането на децата си не само заради нестабилното си емоционално състояние, но и заради проблемите с нейната собствена майка в детството й. Тя на практика изглеждала като по-голяма сестра на двамата принцове и бавачките понякога се чувствали все едно гледат не две, а три деца, твърди Джунър.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 7801 |23.05.2014 Чарли Шийн: Риана - не принцеса, а селска идиотка . 17| 7892 |16.06.2011 Парамов омайва в Лондон руската принцеса . 6| 5810 |05.12.2010 Мароканската принцеса приема Цачева

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads