Реклама / Ads
2| 5887 |27.07.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Сайт с оферта към грозните хора

.
Източник: vesti.bg
Популярният сайт за запознанства BeautifulPeople.com, достъпът до който е запазен само за красиви хора, излезе с щедра оферта и към "грозните", пише VESTI.bg.
 

Форум за плодовитост към него предлага на непривлекателните двойки или самотни жени, които имат проблеми със зачеването, шанс да намерят красиви донори на сперма или яйцеклетки, за да си родят по-красиви деца.

Според управляващия директор на сайта в САЩ Грег Ходж инициативата е вид благотворителна дейност.

Той я определя като благородна кауза, насочена към хората, които не могат да имат деца по една или друга причина, но искат да си родят - при това с "подобрени" гени.

Ходж уверява, че сайтът не получава пари, за да насочва донори и реципиенти към професионални клиники.

BeautifulPeople.com тръгна през 2002 г. в Дания и вече е представен в 190 страни по света. В него могат да кандидатстват за регистрация само хора, които на базата на демократично гласуване сред настоящите регистрирани потребители биват преценявани като "хубави".
В разрез с оригиналния замисъл на създателите, сега и грозните могат да се регистрират във форума, в който се влиза през сайта.

На него могат да пишат и предлагат услугите си красавците от BeautifulPeople.com, които желаят да дарят некрасива жена или двойка, която иска бебе, със сперма или яйцеклетки.

Първоначално много се двоумяхме, но после решихме, че всеки на този свят - дори грозните хора - искат да създадат възможно най-привлекателно потомство, и затова не можем да бъдем егоисти, обяснява основателят на сайта Робърт Хинце.

30-годишната Лиза Блумел, която е решила да дари яйцеклетка, се присъединила към сайта, за да се запознае с интересни хора и дори да срещне любовта.

Форумът й направил впечатление, тъй като имала приятелка, която не можела да забременее, и знаела много добре през какви страдания преминава тя.

Лиза е категорична, че решението да стане донор няма нищо общо с парите и изобщо не е плод на нарцисизъм или повърхностно отношение.

"Това бе дълбоко емоционално решение и дълго го обмислях. Едва ли има по-голям дар от това да дадеш нов живот и да зарадваш двойка, която иска да създаде любящо семейство", смята тя.

"Не става дума просто за красиви бебета. Здравето и интелигентността са най-важни, но защо и външността да не е приятна, в добавка към всички останали черти? Кой не би го сторил за детето си?"
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 6126 |27.07.2010 Властта побеля за 1 година . 19| 14613 |26.07.2010 Милионерска щерка бута Лора Крумова от Нова тв . 5| 7745 |25.07.2010 Журналист разкри монаси - гейове . 7| 6411 |24.07.2010 "Happy" дължи на Борисов 20 хил. кебапчета

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads