Реклама / Ads
33| 9645 |20.04.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

С. Сакскобургготски и Е. Минчев сватбуват рамо до рамо в Лондон

.
С. Сакскобургготски предвкусва кралските деликатеси
Царят първоначално не бил канен; предпочели принц Кирил. Целокупният български народ пък ще гледа церемонията по бракосъчетанието на принц Уилям Кейт Мидълтън по няколко телевизии едновременно.
 

Принц Уилям и Кейт Мидълтън се стягат да посрещнат цели 1900 гости за сватбеното си тържество. Част от гостите са короновани особи, сред които бил и експремиерът на България Симеон Сакскобургготски заедно със съпругата му Маргарита. Слуховете разнесоха, че първоначално само Кирил Преславски и неговата съпруга били поканени на церемонията, а българският цар не бил включен в първия списък. Това сериозно огорчило Симеон Сакскобургготски, който държи на присъствието си по синьокръвните роялистки сбирки, особено от най‒висок ранг. Впоследствие обаче станало ясно, че българският цар все пак е намерил място сред поканените, разказват посветени.

Много държавни глави се стягат за събитието. Засега все още не се знае дали американският президент Барак Обама заедно със съпругата си Мишел ще присъства на събитието; според английските медии най‒вероятно той няма да долети на Острова.

На сватбата са канени още популярни персони като например футболистът Дейвид Бекъм със съпругата му Виктория.

Между 20 и 30-те българи щели да присъстват на кралската сватба. Един от тях бил паркетният лъв Евгени Минчев. Не се знае какъв армаган ще поднесе той на младоженците. Не е ясно и как точно Минчев е получил поканата ‒ лично от двойката, или от организаторите. Злите езици твърдят, че той неслучайно си бил запланувал пътуване до Лондон по същото време, което не било случайно. Само така можел после да разказва, че и той е „бил там, ял, пил и се веселил”. Тия дни вестници написаха, че Евгени Минчев имал 7,5 милиона евро, което, ако е вярно, означава, че Минчев може да купи скъп подарък на младата кралска двойка. Самият Минчев обаче отрече да е разследван от Кр. Стефанов, шефа на НАП, т.е. Уилям и Кейт явно ще получат нещо не така скъпо, но вероятно стилно.

Целокупният български народ също ще има възможност да наблюдава събитието на живо на 29 април от 12,30 по обед. Няколко български телевизии ще го излъчват. Очевидно картината ще е една и съща, разликата ще е в коментарите по различните студия. Церемонията ще се състои в Уестминстърското абатство в Лондон.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 9519 |19.04.2011 Кейт Мидълтън задмина свекърва си лейди Ди . 3| 7051 |18.04.2011 Най-богатият човек в света олекна с 1 млрд. долара . 11| 8125 |17.04.2011 Устата: Възкресихме Че Гевара . 1| 6629 |17.04.2011 Калин Вельов: Яд ме е, че не опитах трева в Холандия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads