Реклама / Ads
0| 6387 |11.10.2017 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Сексскандал в Холивуд! Продуцент си искал от Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу

.
Харви Уайнстийн
Две жертви на продуцента Харви Уайнстийн проговориха за неговите плътски щения. Това са актриси от световна величина и носителките на най-престижните награди в киното - ”Оскар”. Имената им са Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу.
 

Междувременно, актрисите, които признават, че са били жертви на Харви Уейнстийн стават все повече. В свое интервю пред "New York Times", Гуинет Полтроу разказва как по време на снимките на филма “Ема“, който я превръща в световна звезда, продуцентът отправил неприлични предложения към нея. Той поискал тя да се качи в стаята му за душ и масаж.

 

Той говорил с продуцента Харви Уайнстийн, който след това предупредил младата актриса да си мълчи. Гуинет смятала, че ще бъде уволнена и ще загуби ролята. Другата актриса, споделила за неприятни преживявания с холивудския продуцент, е Анджелина Джоли. През 1990 година, докато снима „Любовни приключения“, тя получила предложение да се качи в стаята на Харви. Анджелина отказала.

 

По време на церемонията за раздаване на наградите "Оскар" през 2013 година след като комика Сет Макфарлън обявява номинираните за главна женска роля, казва: „Честито на тези пет дами, вече не трябва да се преструват, че Харви Уайнстийн ги привлича“.

 

След като Гуинет отказва да се качи в стаята на Харви, той започва да се държи ужасно с нея по време на снимките на „Ема“. Крясъци, обиди и брутално поведение стават ежедневието на актрисата. По нейни думи, тя някак успява да стъпи на крака и да се справи със ситуацията. След успеха на филма тя става първата дама на “Mirmax“. Гуинет печели "Оскар" за ролята си на Виола във „Влюбения Шекспир“. И от нея се очаквало да си мълчи за това, което й се е случило. Полтроу смята, че е дошъл момента, в който жените в Холивуд трябва да отправят ясно послание, че това отношение към тях приключва.  

 

Хилари Клинтън реагира на секс скандала.  Харви Уайнстийн от години подкрепя Демократическата партия в Щатите и техен щедър донор. Клинтън и водачката на демократите в конгреса Нанси Пелоси обявиха, че са шокирани и ужасени от разкритията за Уайнстийн. Семейство Обама също изрази възмущение.

 

Съпругата на Уайнстийн Джорджина Чапман обяви, че го напуска. Акулата на Холивуд, както наричат Уайнстийн, вече беше уволнен от собствената си компания. Срещу него в няма официално обвинение, но той вече е уредил извънсъдебно осем жалби за сексуален тормоз.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4961 |26.09.2016 Джоли искала да стане шеф на ООН, Пит не я подкрепил . 0| 5279 |22.07.2016 Директорът на ”Фокс Нюз” подаде оставка заради сексскандал . 8| 10284 |20.02.2016 Гърди на гърба поискала нашенка от д-р Н. Георгиев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads