Реклама / Ads
4| 10264 |13.02.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Сестрата на Маргина взима двойник на батко

.
Марияна Маринова
Сестрата на Маргините Мариаяна Маринова най-накрая призна публично, че още преди два месеца – че ще се омъжва за италиански бизнесмен и заминава да живее при него, съобшава вестник "Шоу".
 

Тези дни Марияна Маринова се завърна от Ботуша, където отпразнува рождения си ден с новото си “аморе”. Навръх празника тя получила от него годежния пръстен. “Щастлива съм, че имам такъв човек до себе си. Бих рискувала да се омъжа отново. Имам нужда от мъжко рамо до себе си”, сподели Маргиница.



Блондинката, която в разгара на неприятностите, сполетели братята й, взе нелекото решение да се раздели с първия си съпруг си след дългогодишен “живот в златна клетка”, както се изразяваше самата тя, в момента е адски влюбена. И въпреки че преди време твърдеше, че би минала под венчилото отново единствено с мъж, който прилича на големия й брат Красимир, но такива като него вече нямало, явно все пак е открила “един брой”.

“Той наистина прилича на брат ми. Притежава харизма и с него се чувствам спокойна и сигурна”, казва Маринова. Тя споделя, че и децата й много харесват италианеца. Засега обаче още не е ясно дали двете й дъщери Мария и Бисера ще заминат да живеят с нея на Ботуша, тъй като за това се изисква писменото разрешение на баща им, с когото Мариана не била в цветущи отношения.

Другият дерт на Маринова са нейните братя Красимир и Николай, които периодично арестуват за някое убийство, а след отстрела на Боби Цанков малкия дори изчезна безследно. Въпреки всичко, което се изговори и изписа за Маргините, сестра им твърдо заявява, че много ги обича и никога няма да се отрече от тях.

Тя обаче не крие, че пътищата им са се разделили и вече не се вижда толкова често с тях. „Не поддържам отношения с Николай и Красимир и много рядко се виждаме. Но искам да уточня нещо много важно – не съм се отказала от тях. Ние сме в много добри отношения, просто пътищата ни са различни“.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 9766 |12.02.2010 Диана Найденова напусна Станция Нова . 0| 5110 |12.02.2010 Оперират Клинтън по спешност, вече е добре . 0| 5893 |12.02.2010 Дизайнерът Аликзандър Маккуин се самоуби . 0| 14377 |11.02.2010 Еротични сънища – опознай половинката си...

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads