Реклама / Ads
15| 10265 |19.11.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Скарлет Йохансон лудна по българския си бодигард

.
Скарлет Йохансон
Звездата Скарлет Йохансон приема да се снима във филми само ако я охранява нейният личен бодигард ­ българинът Здравко Леков.
 

Дори при подписване на договорите за ролите холивудската суперзвезда изрично настоява в договора да има включена клауза, че само нашенецът трябва да се грижи за сигурността й, пише Монитор. В противен случай 25-годишната актриса отказва ангажименти. „Със Скарлет Йохансон се запознах преди пет години. Тогава тя снимаше филм в България. Нашата фирма пази доста известни личности. На мен се падна нея да охранявам. Тогава си паснахме. Тя хареса начина, по който решавам проблемите и се грижа да спокойствието й”, обясни наскоро в телевизионно интервю Здравко Леков.

„След като се разбра, че ще охранявам Скарлет Йохансон постоянно, тя ми каза само едно да внимавам с папараците. Въпреки че бях ходил във Великобритания на курс и да се запозная с тамошните закони, при първата си среща с папараците бях леко шокиран”, допълни Здравко Леков. Него го впечатлило най-вече колко много хора преследват Скарлет Йохансон постоянно, за да й направят някаква снимка. Другото, което учудило нашенеца, е агресивността на фотографите. „Изобщо там е едно голямо преследване през цялото време. Човек трябва много да внимава, защото папараците много често провокират охранителя или звездата за да получат ответна реакция и да направят хубава снимка. Или евентуално да вкарат телохранителя или звездата в съда”, обясни българският спец.

Той обаче е категоричен за едно ­ независимо колко са приятелски отношенията между един бодигард и звездата, която пази, никога не бива да се прекрачва границата на протокола. Охранителят не може да прекъсва разговори на подопечната си, да сяда в нейната кола, да бъде на една маса с нея в ресторанта, освен ако тя сама не пожелае. Здравко Леков стана известен след едно участие на Скарлет в шоуто на Дейвид Летерман. Тогава актрисата обясни как по време на снимките на филма „Другата Болейн” в Англия конят й се уплашил от нещо и за малко да я стъпче. „Тогава Здравко, моят български бодигард, се втурна и ме измъкна. Знаех, че един ден ще ми спаси живота и той го направи”, бяха думите на актрисата. (Монитор)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5236 |02.06.2010 Скарлет Йохансон става фермерка . 2| 5065 |08.05.2010 Българският джакпот ще мине 1млн. лева . 9| 6606 |08.10.2009 Кафеджийство, лаладжийство и пушене-българският начин на живот . 5| 6155 |24.07.2009 Българският политик е с намалена потентност

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads