Реклама / Ads
20| 9562 |26.04.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

След боклука Ани Салич се пуска в политиката

.
Говорителката от bTV Ани Салич трескаво се готви за политическа кариера. Това е последната клюка, която обикаля медийните среди.
 
Лицето на няколко кампании с благотворителна цел, която искаше тлъсти хонорари за участието си в тях, вече не харесвала ролята си на четец на новини и текстове, писани от други. Толкова е амбициозна, че вече се изживява като някаква институция, говорят нейни колеги зад гърба й. Салич първо се хвърли с ентусиазъм в шоуто „Великолепната шесторка”, което трябваше да събира пари за дом за сираци. Там тя завърза горещи връзки с политици, включително с президента Георги Първанов, които пък искаха да се изявят пред публика на всяка цена с цел личен пиар.

След това Салич се изяви в концерта за набиране помощи за пострадалите от земетресението в Хаити, който беше нескопосно копие на акцията в САЩ с холивудски звезди. Последната изява на общественичката, както някои я наричат в телевизията, бе инициативата народонаселението да излезе масово на съботник, наречен поновому „Да почистим за един ден”. Желанието й да се изяви на всяка цена силно издразнило повечето хора в bTV, но най-много ги вбесявало, че трябва да повтарят десетки пъти като малоумни, че идеята е нейна, че тя е измислила формата, който всъщност си е онзи от времето на Владимир Илич Ленин в СССР, и рекламните интервюта със самата Салич, която се била взела съвсем насериозно и обикаляше от предаване в предаване като цветарка.

Салич работи в телевизията не като професионалист, а за да трупа имидж и популярност, за да се включи в политиката, говорят напоследък в тв средите. Тя била готова да приеме покана от различни страни, стига да отговаря на неистовото й желание за кариера и влияние. Най-вероятно било да поеме към проекта АБВ на Първанов, където имали остра нужда от популярни лица, а и финансовата оферта се очаквала да е на ниво.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5742 |04.04.2011 Освиркват Чарли Шийн в последното му шоу . 18| 8023 |22.03.2011 След Борисов и Цачева на изпит при проф. Вучков . 1| 6370 |15.03.2011 Facebook прави от жените преследвачки на ексгаджета . 0| 6427 |07.03.2011 Откриха следи от извънземни в метеорит

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads