Реклама / Ads
0| 7348 |05.12.2017 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Студенти от УНСС се кодошат: След Бареков чакаме Ким Чен Ун и Мугабе!

.
Вълна от колажи за гостуващи лектори в УНСС заля социалните мрежи след лекцията на Николай Бареков във висшето училище миналата седмица. В отговор - Студентският съвет заплаши с полиция неизвестния автор на колажите.
 
"Постигането на трайна финансова стабилност в условията на екстремна демокрация" - гост лектори са Ким Чен Ун и бившият президент на Зимбабве Робърт Мугабе. Лекцията ще се проведе в УНСС и то в навечерието на Коледа. Това е един от появилите се колажи, съобщава Bulgaria ON AIR.



Безумни според Студентския съвет са и останалите, които се разпространяват в мрежата: Владимир Кузов ще говори как да защитим децата си в интернет, а Делян Пеевски ще дава съвети как да опазим банковата система в България от мафията?

На този фон студенти от УНСС поставят въпроси кой и как е финансирал лекцията на Николай Бареков в университета.
На нея евродепутатът обяви, че никога повече не мисли да се занимава с политика и иска отново да стане журналист.

"Излизам от политиката, аут съм. Никога повече. Говорете с мен като човек, който се връща в медиите", обърна се той към тях на дискусия, на която ВУЗ-а искаше да запознае своите възпитаници с тенденциите при фалшивите новини, а и на която като гост лектор бе поканен именно Бареков.

Все пак евродепутатът обяви, че няма намерение да се отказва от поста си в Брюксел, защото му остават още две години, през което време той активно ще разкрива авторите на фалшиви новини, благодарение на "конгломерат от честни медии", който той ще създаде. Не пожела да коментира обаче как ще го финансира.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5237 |29.11.2017 Наши студенти на второ място в света по синтетична биология . 0| 4234 |03.11.2017 Студенти на протест срещу ареста на каталунски министри . 0| 4102 |21.10.2017 Над 5000 бг студенти са ходили на бригада в САЩ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads