Реклама / Ads
64| 46063 |20.06.2012 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Тадаръков напуснал Светослава, детективи я хванали да кръшка

.
Снимка за спомен с шефовете на ДПС (Тадаръкови са в средата)
Семейство Тадаръкови се разделят със скандал след години щастлив брак. Журналистката Светослава Тадаръкова била обвинена от съпруга си, че му изневерява. Той се изнесъл от семейното огнище в блока на писателите в столичния кв. Мусагеница, като й оставил бележка в кухнята.
 
Това станало още преди два месеца. Оттогава Димитър Тадаръков не отговарял нито на обаждания, нито връщал sms-и на доскорошната си партньорка в живота.

В писмото на разлъката бизнесменът написал, че е разочарован от нея и от връзката й с телевизионен оператор. Написал още, че вярвал в техните отношения, но бил жестоко излъган и разочарован.

До мрачната развръзка се стигнало след като Тадаръков наел частна детективска фирма да следят половинката му известно време. Детективите без особени усилия попаднали по следите на любовната авантюра, разказват пред Фрог нюз близки до семейството. Това преляло чашата на търпението и босът на Булгарлизинг взел съдбовното решение да се раздели с невярната Светослава.  Доколко обаче слуховете за любовно-криминалната сага са верни, ще се разбере по време на бракоразводното дело.

Самата тя признала пред приятелки, че е много разстроена и се опитвала многократно да спаси брака си, като седнат и поговорят с Димитър. Той обаче се оказал непреклонен. Тези дни известната журналистка получила призовка за предстоящия развод. Ревнивият Тадаръков отказал дори да се чуят, за да обсъдят бъдещето на децата. Големият страх на Светослава всъщност идвал от това, че съпругът й може да я лиши от децата, ако докаже, че е имала тайна връзка и не е полагала достатъчно грижи за тях.

Запознати обаче твърдят, че Светослава отказла развод „по взаимно съгласие” и заявила, че ще се съдят и Темида да реши как ще се разпределя имуществото и бизнеса на съпруга й след развода и при кого ще останат децата. Тя обаче може да бъде изненадана неприятно от доказателствата, които евентуално е събрал Димитър за нейните тайни похождения.

 

Разследващата журналистка преди три години признава в предаване на Азис, че Димитър и е наложил вечере час и тя нямала право да се прибира след 19,00 часа в къщи. Тя обаче приела тази мярка и се съобразявала с нея. Тадаръков се държал като деспот и развивал теорията, че България щала да бъде много по-добре, ако не бил феминизмът. Журналистката е известна и с книгите си за Иво Карамански и подземните босове и лица на прехода. Разказва често и за срещата си със самият Исус Христос в една пещера в Израел.

 

Димитър Тадаръков е шеф в “Булгарлизинг”, председател на Българската лизингова асоциация, бил е член на борда на директорите на “Албена”, шеф във фонд “Земеделие”, а от 1991 г. преподавател в УНСС. Биографията му е впечатляваща, но преди време се появяват публикации, че в един от учебниците си той е плагиатствал от наши и чужди автори. Обвиненията идват от бившият му добър приятел проф. Лозанов в УНСС. Обвиненията обаче остават недоказани и Тадаръков в момента е шеф на катедра по туризъм в УНСС.

Считан е за близък приятел на лидера на ДПС Ахмед Доган.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 14008 |19.06.2012 Депутати и гардове от НСО въртели секс оргии в Огледалната зала в НС . 4| 13794 |16.06.2012 Откриха Линдзи Лоън в безсъзнание . 14| 13704 |15.06.2012 Силвио дарил г-жа Павлова със златно колие за рождения ден . 4| 18801 |13.06.2012 Кобрата: Предложиха ми участие в порно филм

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads