Реклама / Ads
2| 6846 |16.06.2009 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Тънката талия - въпрос на избор

.
Гъвкавата женска талия винаги е била на мода. Не случайно тя е възпявана от поети, била е повод интелектуални разговори и обект на плътски страсти и изкушения.
 

Но в същност, тънката талия е и въпрос на личен избор, особено когато не ти е дадена по рождение.

Специалистите твърдат, че за да изтъним талията, са задължителни две неща – да се избавим от излишните килограми, натрупани в областта на кръста и да укрепим мускулите на гърба и корема.

Според тях това не изисква огромни усилия, а повече желание, търпение и постоянство. За да постигнем положителни резултати, се препоръчват 7 упражнения, които се изпълнява 10-15 пъти всеки ден.

Ефектът е неуспорим, когато въведем в ежедневието си и упражнения с общо натоварване на тялото – подскоци, бягане и т.н., без да проявяваме излишно лекомислие.

Упражнения за тънка талия:

1. Легнете по гръб, поставете ръцете зад главата, а краката – сгънете в коленете. Започнете да накланяте краката си ту вляво, ту вдясно.

2. Упражнението се изпълнява като предишното, но с помощта на партньор, чиято задача е да окаже съпротивление при накланянето на кракака.

3. От същото изходно положение започнете да изнасяте ръцете си встрани на нивото на раменете.

4. От същото изходно положение започнете да повдигате краката си нагоре под ъгъл от 90 градуса, като същевременно прави наклони вляво и вдясно. Постепенно повишавайте амплитудата.

5. Легнете по гръб, като се опрете на ръцете си. Изпънете се назад, като същевременно приближите кракака възможно най-близо до главата.

6. Легнете на дясната си страна и се опрете на лявата си ръка. Започнете да повдигате краката си. След това повторете упражнението на другата страна.

7. Легнете на дясната си страна, като поставите краката си на височина. Повдигайте тялото си, като напрягате краката. Повторете упражнението на другата страна.

Редовното изпълняване на упражненията ще ви гарантират постигане на тънка и гъвка талия само след един или най-много два месеца. Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 14934 |15.06.2009 Хелън Хънт става на 46 . 0| 5948 |15.06.2009 Сао Пауло събра хомосексуалисти от цял свят . 1| 11895 |15.06.2009 Жененият мъж живее по-дълго от неженения, но... има по-голямо желание да умре . 0| 5827 |12.06.2009 Eротичен магазин откриват в града на Шекспир

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads