Реклама / Ads
0| 6119 |19.07.2016 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Тръмп представи ”следващата първа дама на САЩ”

.
Доналд и Мелания Тръмп
Доналд Тръмп представи ”следващата първа дама на САЩ” по време на първата вечер на партийната конференция на Републиканците в Кливлънд, щата Охайо. Пред събралото се множество милиардерът представи съпругата си Мелания.
 

Очаква се по време на 4-дневната конференция Тръмп официално да бъде номиниран за кандидат-президент.  В началото обаче няколко щата от движението срещу Тръмп, се опитаха да наложат гласуване на правилата. Ходът им изненада кампанията на милиардера.

 

Оттам бързо трябваше да съберат достатъчно гласове, за да се противопоставят на искането. В крайна сметка това беше последният процедурен ход на противниците на Тръмп и той не успя.

 

Партийната конференция на Републиканците ще мине без висшия ешелон на партията, които масово пропускат събитието, на което официално ще изберат Тръмп за свой кандидат на изборите през ноември.

 

Мелания Тръмп, съпругата на американския милиардер Доналд Тръмп, е родена в словенското градче Севница - на един час път от столицата Любляна, информира Дойче Веле. Нейният невероятен възход предизвика същинско земетресение сред някогашните й съграждани. Телевизионни екипи се надпреварват да снимат панелния блок от 60-те години на миналия век, в който е израснала Мелания Кнаус (както е бащиното й име) и по-голямата ѝ сестра Инес. Кметът на града Сречко Оцвирк не крие радостта си. "Градът ни се намира малко встрани от основните пътни артерии. Но снапоследък градчето ни посреща все повече гости. Мелания е пример за много млади момичета - показва им какво може да постигне човек", казва той с гордост.

 

Междувременно съпругата на кандидата за президентската номинация на републиканците е изтеглила и родителите си в САЩ, но те редовно се връщат да карат отпуските си в родината, разказва още градоначалникът. Тук, на брега на река Сава, всички знаят коя е Мелания Тръмп. "Разбира се, че се гордеем с нея. Мисля, че това е от полза за Севница и Словения", казва една общинска служителка, а шофьорът на камион Борис Стамулак добавя: "За страната ни ще бъде огромно предимство, ако тя стане първа дама на САЩ".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5290 |01.06.2016 Северна Корея одобри Доналд Тръмп за президент . 1| 4113 |23.05.2016 Тръмп влиза в Белия дом, сочи социологическо проучване . 3| 4800 |08.05.2016 Пребиха художничка, нарисувала скандален портрет на Тръмп

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads