Реклама / Ads
0| 8037 |27.12.2012 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Уитни Хюстън - убита от наркодилъри?

.
Историята около кончината на известната американска певица Уитни Хюстън намери неочаквано продължение. Един от най-известните частни детективи на САЩ Пол Хюбел обяви, че популярната певица е бил убит за дългове към наркомафията.
 

Хюбел проведе свое независимо разследване, използвайки мрежа от информатори сред дилърите и купувачите на наркотици в САЩ. Той открил, че в навечерието на смъртта си Хюстън е получила пратка кокаин в стаята си, а след това се оплакала, че дилърите я заплашват, защото им дължи милион и половина долара, пише "Нешънъл Инкуайър".

Освен това детективът твърди, че по тялото на дивата са открити следи от побой, а камерите в хотела, където била отседнала, са уловили двамата вероятни убийци.

"По тялото на Уитни има класически рани от отбрана, които вероятно са се появили, докато се е борела за живота си", заяви Хюбел пред "Нешънъл Инкуайър". Стаята на звездата е била обърната наопаки, което също е доказателство, че някой е влизал.

Хюбел смята, че полицията в Бевърли Хилс не е разследвана изцяло смъртта на певицата, защото не иска да привлича негативно внимание към града и към хотел "Бевърли Хилтън". Той не разкрива и кого е бил нает.

Уитни Хюстън почина на 11 февруари 2012 г. в Лос Анджелис на 49-годишна възраст. Тя бе открита удавена във ваната на хотелската си стая. Експертизата показа, че причина за смъртта са станали остра сърдечна недостатъчност и употреба на голямо количество кокаин. Официалното следствие не откри следи от престъпна дейност и закри разследването през април.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6742 |11.03.2012 Уитни оставила 40 бона в банки и 4 млн. дългове . 1| 6161 |14.04.2010 Уитни Хюстън разочарова фенове в Бирмингам . 0| 5454 |20.01.2010 Осама обожавал Уйтни Хюстън, Милошевич си падал по Синатра

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads