Реклама / Ads
5| 9383 |05.09.2013 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Валери зачеркна Николета

.
Ни Ло сама и изоставена?
Валери Божинов най-накрая се реши да коментира какво се случва с брака му. От няколко седмици из медиите се върти слухът, че футболистът е бил шута на Лозанова, след като разбрал, че му кръшка с Ники Михайлов.
 

На хоризонта се появи и съперница на Николета, която изглежда като нейна двойничка. Става дума за моделката Моника Валериева, която е спрягана за новата тръпка на Божинов, съобщава Монитор.

 

„Не смятам, че това дали съм разделен с Николета и дали има друга жена до мен в момента, е най-важното нещо, с което трябва да се занимават всички. Затова няма да коментирам повече нито бившите ми жени, нито следващите. Има по-сериозни проблеми в държавата, на които хората не обръщат внимание, а се интересуват от личния ми живот, което е недопустимо просто. Ще кажа само, че най-важното за мен са моите две деца Валери и Никол, двете ми най-скъпи неща в живота ми”, коментира пред „Блясък” Божинов. Думите му предизвикаха безброй коментари и по форумите в интернет и мнозина ги  изтълкуваха като край на брака му с НиЛо.

 

Най-прясната клюка около футболиста е, че е хлътнал до уши в Моника Валериева. Божинов проявява подчертан интерес към персоната й и често коментира статусите й в социалната мрежа. Самата Моника пък наля още масло в огъня, след като публикува в социалната мрежа фотос, на който в морския пясък са изписани първите букви от имената им. „Трябваше да се случи така...точно като бях ранена, точно ти се спря до мене...“ написа на стената си още Моника. Към момента Николета Лозанова отказва да коментира официално раздялата си с Валери.

 

Най-голямата й конкурентка досега Алисия обаче е доволна от развоя на събитията. Според мълвата фолкпевицата, от която Божинов има син, е намерила начин да стопли отношенията с него в името на детето. Божинов глези малкия Валери с подаръци и често се чува по телефона с бившата си.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 9399 |26.08.2013 Валери за слуховете за раздялата му с Николета: "Развод ми дай" няма! . 15| 19373 |22.08.2013 Развод по италиански за Божинов и Николета . 2| 13986 |03.07.2013 Валери: ‘‘После кажете, че не съм голмайстор‘‘ . 22| 18737 |18.07.2012 Николета Лозанова иска развод от Валери?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads