Реклама / Ads
3| 9680 |05.08.2014 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

И Вито Саръиванов напусна ТВ7, отива в Нова

.
Водещият на сутрешния блок на Тв7 Витомир Саръиванов напуска телевизията. Вчера беше последният му работен ден и след предаването “Добро утро, България” екипът се събра на кафе, за да изпрати колегата си".
 

Саръиванов, който през последната година и половина водеше сутрешния блок, сега ще прави предимно късно вечерно предаване, но в Нова тв. Там ще работи за “ВИП Брадър”.Няма да му е за първи път.

“Не си тръгвам от Тв7 заради КТБ или защото нещата в телевизията не са добре. Да си тръгна, не е спонтанно решение. Много отдавна сме го изговорили още с предишното ръководство, когато нищо не се беше случило. Така че никой никога не може да каже за мен, че съм мишка и бягам от Тв7”.

Той обаче не иска да обяснява къде се мести. “Има време да кажа, когато всичко е 100% сигурно, тогава ще обявя официално. Не обичам да говоря предварително”, казва тв водещият.

Колежката му Диана Радева остава да води сама сутрешния блок на Тв7 през август. По традиция предаването не излиза никога в отпуск, така ще е и сега. Единствената промяна е, че през август ще е с 30 минути по-късо.

Кой ще го замести наесен, все още не е решено. Много е вероятно да е човек от телевизията, а не да е поканен от друга медия.

Самият Витомир заминава за морето. “От 25 години ходя на къмпинг “Градина”. Жена ми и децата вече са там. Едва ли ще мога да съм с тях целия август, но поне 10-ина дни ще изкарам със сигурност”, казва той.

Навремето като ученик ходел на къмпинга с приятели и спели в алпийски палатки. После постепенно си взел една каравана, след време я сменил за по-голяма и по-хубава. “Изобщо не е мръсно и тясно по българските къмпинги, както много хора си мислят. Караваната ми е с превъзходни удобства. Желанието да я смениш за по-голяма и луксозна е като с колите. Но тази страст е позната само на къмпингарите”, обяснява Саръиванов.

Както вече се говори в Нова тв, той ще е главен редактор на “ВИП Брадър”. Заради това няма да има цял месец почивка, тъй като риалити шоуто вероятно ще започне през септември. Нова тв е предвидила то да е сред най-рейтинговите продукции тази есен.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 8207 |25.07.2014 Прокурори си разменят шеговито писмо за Сотир Цацаров . 14| 11365 |07.02.2014 Виктория Бехар напусна bTV, Люба Ризова се двоуми . 7| 10188 |22.01.2014 П. Станчев: Напусналите БТВ, ще съжаляват до седмици . 2| 9608 |10.12.2012 Трагедия! Дими напуснал Биг Брадър заради смъртта на дъщеря си!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads