Реклама / Ads
7| 9532 |09.10.2012 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Владо и Ирен аут от Къщата

.
Актрисата Ирен Кривошиева и синът й Владимир Данаилов напуснаха Къщата на „ВИП Брадър" в понеделник вечерта. Те събраха най-малко зрителски гласове.
 

Другите номинирани за изгонване бяха певицата Бони и сървайвърът Николай Мартинов, които бяха спасени и остават в шоуто. Майка и син, които играха като един участник, се сбогуваха с другите съквартиранти, като дори се прегърнаха с хората, с които имаха пререкания и се изнесоха от Къщата заедно с кучето си.

Владо обяви Бони за фаворитка за спечелването на играта. Той заминава за САЩ, където имал много недовършена работа. Синът на Стефан Данаилов се похвали, че има до себе си жена, която е американка, но в момента е в София. Двамата участници в шоуто завещаха медальона си на Ники Мартинов.

Ирен и Владо не успяха да разчувстват зрителите с посещението си в приют за изоставени деца. И писмото на Владо до баща му Стефан Данаилов не свърши работа. „Обичам те, татко! Ти си велико дете на Бог. Извинявай за всичко, дето съм ти причинил", обърна се синът на Ламбо от Ирен Кривошиева. "Не държа камъни от миналото, аз те разбирам - изборите ти, трудностите и винаги съм усещал любовта ти", написа Владо.

Същевременно майката на Ирен - Лили разкри, че лично помогнала дъщеря й да замине със сина си в Америка преди 22 г. Причината била обидата на Ирен, защото не я пуснали в Италия за кинофестивала, където тя била наградена за най-добра женска роля за филма "Хотел Централ". "Нея не я пуснаха в Италия, а изпратиха екскурзианти. Това много ни обиди. Ирен е актриса, без да има връзки, а защото е талантлива", защити дъщеря си Лили.

Наградата към статуетката била 5000 долара, но на Ирен киношефовете у нас й дали само 1000 лева. Тази обида преляла чашата на търпението и майката лично съдействала Ирен и Владо да заминат за САЩ. Лили Кривошиева допълни, че Стефан Данаилов и дъщеря били гаджета 2 години и Владко е плод на любовта им. Ирен никога не е мислила да изостави детето си или да го даде в дом за отглеждане.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 21477 |19.07.2011 70 000 евро за къщата на Азис . 12| 11600 |21.02.2011 Ирен Онтева остана без богатото си гадже . 3| 8870 |01.11.2010 Мъж с бирено коремче - идеалният любовник . 3| 8946 |22.03.2010 Уникален семеен "Биг Брадър" дебне богаташи и бедняци в Къщата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads