Реклама / Ads
8| 9516 |06.03.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Ал. Вулева се връща на екран; не харесва цървулския език

.
Албена Вулева
Моето предаване беше опит, сатиричен, да се надсмеем над хора, които се взимат прекалено на сериозно. Исках да приближа езика до масите, а сега този език, който беше приеман като невъзпитан, вулгарен, сега този език е такъв навсякъде.
 

Албена Вулева, дамата със скандална слава, гостува в Рулетка по Нова тв. Две години след спирането на скандалното предаване Сигнално Жълто тя най-накрая се съгласи да гостува на Л. Кулезич.

Ти да не би да си правила хумористично предаване?, попита Л. Кулезич.

Да, но ние се забавлявахме, а част от участниците не. И така тръгна славата на предаването. Често съм се шегувала и със себе си. В края на предаването пуска хме шеговити неща, обясни Албена Вулева.
Хората имат право да се казват мнението.

Моето предаване беше опит, сатиричен, да се надсмеем над хора, които се взимат прекалено сериозно. Прекаленото обожествяване е нещо лошо, каза Албена и посочи, че не трябва да сме настроени подлизурски, защото прекален светец и Богу не е мил. Възпитанието липсва. Други медии прекалено много почерпиха от моя опит и прекалиха, обобщи тя.

Албена каза, че Сигнално жълто е претърпяло невероятна промяна. Сега ни залива нещо много лошо. Исках да приближа езика до масите, а сега този език, който беше приеман като невъзпитан, вулгарен, сега този език е такъв навсякъде, прецени гостенката. Сега има недостиг от другото, от нормалното. Говорим на цървулски език, няма възпитателно по-високо ниво, категорично каза тя.

Времената преди бяха други, днес няма какво да ни шокира. Ако видим нещо добро, блестящо, така ще му се зарадваме...Не съм обидена на никого, скрих се, за да си почина от хорското внимание, а и хората да си починат от мен. Не искам да ставам като някои, които не дават глътка въздух, така Вулева отговори на въпроса защо е скъсала връзките си с медиите.

Нямам плод-зеленчук, тук съм си, почивам си, гледам телевизия. Учих право, което бях позарязала, сега съм съвсем на финала на завършването, добави тя.

Срещу теб имаше огромна агресия. Например един от шоумените беше те полял с чаша бира. Някой защити ли те?, попита Кулезич.

Разбира се, че никой не ме защити, коментира Вулева заливането й с бира от страна на Слави Трифонов преди години. Учиндол си стои в този шоумен. На медиен фестивал той ме заля, но никой не посмя да каже и дума за това. Аз го съдих, но никой не каза какво се е случило, разказа Албена. Хората не разбират, че като лансираш един продукт, ти влизаш в някаква роля, представяйки го. Аз имам в живота много приятели, приемам ги, майтапя се с тях. Говорим си на съкровени теми, не осъждам никого. Интересувам се от същността на нещата, какво има зад стената.

Би ли направила това да изповядваш хора, за да се види истинския човек?, попита Кулезич.
Да винаги съм искала да надникна под повърхността на нещата, под повърхността на всеки човек. Какво има скрито. Аз съм много отровена, никога не бих излъгала човек. Така общувам по-лесно, освобождавам се, каза Вулева и добави: Сигнално жълто беше, но приключи. Зад медийния ми образ има и още, това беше една роля, която приключи.

Не знам за какво са ме изгонили, но телевизията претърпя голям развой след моето предаване, едва ли са ме изгонили заради голата сесия в Плейбой, обясни Вулева. Нямаше как да ме използват в политическо отношение. Аз не подкрепям тази партия, която медията подкрепяше, имахме разногласия по този въпрос, разказа тя.

Накрая Вулева обяви, че има планове за ново предаване, по-изискано и луксозно, но не лъжливо.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 11278 |15.02.2011 "Часът на Милен Цветков" се завръща по Нова . 13| 7329 |10.11.2010 Бареков се връщал да буди и боде . 14| 17626 |22.10.2010 Сутрешният блок на БНТ с нов водещ; Маринов се връща в новините . 0| 5532 |23.09.2010 Превръщат мексикански град в Big Brother

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads