Реклама / Ads
31| 10438 |29.12.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Заплашват Човека-Глас, той пуска книга с истината за Евровизия.

.
Краси Аврамов
Филип Киркоров уреждал финалистка.
 

Краси Аврамов, известен като Човека глас, готви книга, която ще разкрие пикантни моменти от задкулисните игри около „Евровизия” 2009. Това разкри той за „Торнадо”. Заради желанието да си отвори устата вече е получил и заплаха по телефона преди около месец. Участието на певеца в „Евровизия” 2009 предизвика бурни скандали, но въпреки тях Краси намери сили да продължи напред. Оказа се, че освен музикални данни има и писателска дарба.

Злите езици говорят, че една от героините в предстоящата му изповед е Поли Генова, която бе основна претендентка за първото място, което според феновете й Краси й отнел. Запознати обаче контрират, че дори да беше отишла на „Евровизия”, Поли щеше да бъде дисквалифицирана заради откраднатата песен, която изпълнява. Парчето е едно към едно с хита на Филип-Киркоровата „Жестокая любовь”. Всъщност в дъното на лобито на Поли е бил самият Киркоров. Даже се говори, че той е бил толкова сигурен в победата на фа¬воритката си, че още преди БГ-класацията са били отпечатани „един тир” с нейните рекламни фотоси. Краси обаче обърка плановете им и тогава направи най-скъпия клип в историята на музикалния ни бизнес на стойност 60 000 лева за песента си „Илюжън”.

Парите за него платил Иван Салчев, спряган за любовна тръпка на Краси Аврамов още от време¬то, в което двамата били войници. Техни близки обаче твърдят, че Иван е платил клипа на Краси не от любов, а защото му бил длъжник с пари от шоуто „Мис Макси”, на което два¬мата бяха продуценти. Когато Краси тръгвал за Америка, Салчев „приятел¬ски” се покрил. Сега обаче му се наложило да си плати за подлата постъпка от онова време. „Салчев никога не е обичал Краси. Иван винаги е бил завистливец и плъх. Обича да се пъчи, но на скрито. Парадира с пари, но не е тръгнал като Краси от нищото, а от богато семейство”, разказват техни общи авери пред „Торнадо”. Относно сексуалността на Човека глас също се но¬сят много легенди. Бивши негови приятелки, вече омъжени, твърдят, че той е мъж и половина.

Във форумите дори се обсъжда члена му, който според някои бил цели 22 сантиметра. Във фотосесия на едно списание пък Аврамов прави секс с храст, демонстрирайки, че е екологично и безспорно по-безопасно от гей партньорствата. Самият той споделя, че фотосесията е била замислена като отпор на екологичното замърсяване и издевателството на човека над природата, но май на фотосите се губи идеята. За което, разбира се, отново не е виновен Аврамов. Той се определя като асексуален, макар между него и Биляна Йотовска да прехвърчаха искри по време на снимките на клипа. Аврамов твърди, че сега не го интересувало нищо друго, освен приятното изкарване на празниците и участието му навръх Нова година на площада в Банско. В началото на декември той пусна в обръщение и своята кавър версия на култовата песен - „Тиха нощ, свята нощ”. Очаква се, че с този си ход Красимир Аврамов пак да вбеси феновете, или да развесели врагове си.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 7031 |17.11.2010 Сестрата на Г. Лозанов напуска Нова тв . 1| 6177 |12.10.2010 След Буш и Обама "на мушка" - замерят го с книга... . 2| 5469 |01.09.2010 Тони Блеър признава проблем с чашката в книга . 7| 6170 |07.06.2010 Книга на фюрера в центъра на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads