Реклама / Ads
11| 9766 |03.12.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

"Злият демон" проговори за Мишел Бонев

.
Скандалната Мишел (Драгомира) Бонев
Дъщеря ми не прави разлика между истина и художествена измислица. Аз съм злият демон, това се разбира от нейните интервюта. А единственото, което е вярно в тях е, че Драгомира е родена в Бургас и аз съм нейната майка.
 

Това каза Надежда Янева, майката на скандалната Мишел Бонев пред репортер на bTV от Варна.

С  “мъка и обида” жената сподели, че до 30-годишнината на дъщеря й са били близка, но после разбрала, че трябва да бъда елиминирана, тоест да изчезне от живота й.

Последната им среща  e в Маями, където е поканена с по-малката си дърщеря да посрещнат заедно с Драгомира Милениума. Пристигат за Коледа за три седмици, но след втората са изпратени като багаж. Драгомира и Джузепе, с когото тя живее от 1996 г., направили сценарий, според който тя била "лоша майка,  станала причина  Мишел да се трови", което било като гръм от ясно небе за Надежда.

Според нея, отношенията между Мишел и сегашния й партньор са твърде деликатни. Между тях винаги се вмъква някой богат мъж. Ходихме на яхта, тя имаше отношения с богат американец, сподели Янева. Въпреки това смята, че парите на дъщеря й са от филмите, които е направила.

Майка на Мишел заяви, че научила от медиите за слуховете, че фирма на дъщеря й е намесена в скандал с елитни момичета за елита в Италия. По думите й до 2000 г. тя не е имала такива пари, а приятелят й Джузепе не работи, каза жената.

Щях да се гордея с нея и да се радвам на нейните успехи, но като знам, че съм злият демон... Подозирам, че аз трябваше да бъда отхвърлена като родител, за да не участвам повече в съвместния им живот. Искаха да ме елиминират, за да се вдъхнови тя за филм. Това беше нещо измислено. Не мога да кажа откъде са дошли тези пари. Не е ли лудост, че разтресе две правителства, попита Янева.

Аз се срамувам от това, че толкова хора се чудят какво да обяснят за тоя филм, който се разследва, включително и министърът на културата.

Никога не ми е подарявала жилище. От всичко, което пише в книгата и интервютата й, единственото вярно е, че аз съм нейната майка, повтори жената.

Драгомира Бонева е родена през 1971 г. в Бургас, от 20 г. живее в Италия. Тя разклати кабинета на Силвио Берлускони, защото бе намесена в скандал покрай филма си “Сбогом, мамо”. Бонев получи специална награда за филма, който бе продаден на италианската държавна телевизия РАИ за космическата сума от 1 млн. евро.

Наградата се разследва от италианските власти. Разследва се и кой е поел разходите на 40-членна българска делегация, водена от министъра на културата Вежди Рашидов, на фестивала във Венеция през септември, когато именно е връчен призът на Бонев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 16707 |03.12.2010 Клюна отворил Анн Джи за секса . 0| 5668 |02.12.2010 Клоун стана депутат . 8| 9972 |01.12.2010 Часовник с диаманти за ЧРД на Николета Лозанова . 20| 12467 |01.12.2010 Карбовски иска 3 бона за лекция, Крумова зарибява с курс менте

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads