Реклама / Ads
0| 5905 |14.04.2011 ФРОГ МЮЗИК

Мини версия на фестивала SPIRIT OF BURGAS в София

.
Същинска мини версия на големия летен фестивал ще се случи на 20 април в столичния клуб MIXTAPE 5
 
На 20 април 2011г.(сряда) е второто софийско парти от националния клубен CATCH YOUR SPIRIT! BECK`SPERIENCE the SPIRIT OF BURGAS WARM-UP TOUR. Събитието е в столичния клуб Mixtape 5. Първото клубно национално турне подгряващо SPIRIT of Burgas 2011, осъществено с подкрепата на Beck’s, започна тъкмо в София в първата вечер на пролетта – на 22 март и при огромен успех премина през Благоевград, Банско, Плевен, Свищов, Пловдив, Сливен, Велико Търново и Габрово, за да се върне отново в София.

Във вечерта на 20 април, Mixtape 5 ще се превърне в арена на същинска мини версия на големия фестивал. Маратон от свои изпълнения ще направят артистите на прочутия лейбъл ILLMATE, а това са WOSH MC, LOGO5, FARS, DJ DARKSTEP, JAMEZ BONGG B2B BASHMENT, THE TOP STOPPERS. Преди тях ще се изявят DOKLE & GREESH, към които ще се присъединят бийт-боксера SKILLER, както и ROKOKO. И това съвсем няма да е всичко. В самия старт на вечерта DJ FOZZIE ще пуска микс от музиката на групите, участвали в предходните издания на фестивала. Друг важен акцент в лайн-ъпа на партито ще е drum'n'bass и dubstep сета на EXO – представител на друг прочут ъндърграунд лейбъл HMSU и в същото време създател на музикалната платформа Mirizma. Изненадите не свършват до тук! Пионерите на реге сцената у нас - ZionLionz Soundsystem, също ще са важна част от партито в Mixtape 5.

Те вече седма година излъчват позитивно музикално послание , облечено в танцувална форма и материализирано в повече от 200 партитата в София и страната. Неизменна част от партито ще бъде и Beck’s, немската марка бира, която за втора поредна година е генерален рекламодател на фестивала. Организатори на най-голямото реге събитие у нас Big Big Summer Reggae, ZionLionz са част от фестивала SPIRIT of Burgas още от самото му създаване, като през последните две години участват със своя сцена, на която по добра традиция се танцува до самия изгрев на слънцето. Drum`n`bass, dubstep, reggae и много от музиката на големите банди, участвали през годините на SPIRIT of Burgas ще звучи на партито на 20 април (сряда) в клуб Mixtape 5. Разнообразие от стилове, разнообразие от изпълнители – запазената марка на SPIRIT of Burgas, но в мини вариант и при вход от едва 3 лева!

И тъй като друга запазена марка на SPIRIT of Burgas са приятните изненади за публиката извън чисто музикалните, и на това парти, както и на всички останали от CATCH YOUR SPIRIT! BECK`SPERIENCE the SPIRIT OF BURGAS WARM-UP TOUR ще се разиграва томбола за 3-дневни безплатни билети за фестивала. Ще има и много музикални награди от Beck’s. И още нещо – онези момичета и момчета от София, които не са се възползвали от възможността на 22 март да участват в кастинга за TV Presenter на SPIRIT of Burgas, трябва непременно да се възползват сега, защото трети шанс няма да имат! TV Presenter ще е човека, който ще взима интервюта от големите звезди на фестивала, ще прави репортажи от всички точки на фестивалното градче, дори онези, скрити за огромната публика на събитието – бекстейдж зоните, той или тя ще се превърне в лицето на SPIRIT of Burgas 2011.

Eто и програмата на партито на 20 април в Mixtape 5 по часове:
21:00 - DJ FOZZIE
23:00 - DOKLE & GREESH Live със специалното участие на SKILLER и ROKOKO
00:00 - ILLMATE - WOSH MC / LOGO5 / FARS / DJ DARKSTEP / JAMEZ BONGG b2b BASHMENT / THE TOP STOPPERS
01:30 – Теглене на томболата за 3-дневни безплатни билети
01:45 - DANCING LION (ZionLionz Soundsystem)
03:00 - EXO (HMSU / Mirizma)
03:45 - JAMEZ BONGG DJ Set
След 20 април CATCH YOUR SPIRIT! BECK`SPERIENCE the SPIRIT OF BURGAS WARM-UP TOUR ще финализира с партита в Стара Загора, Бургас и Варна на 21, 22 и 23 април. Детайлите търсете на www.spiritofburgas.com.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6491 |17.03.2011 SKUNK ANANSIE И DEFTONES НА SPIRIT OF BURGAS 2011 . 2| 10784 |19.02.2011 MOBY – ПЪРВИЯТ ПОТВЪРДЕН ХЕДЛАЙНЕР НА SPIRIT OF BURGAS 2011! . 1| 6089 |14.10.2010 SPIRIT of Burgas в топ 10 на UK Festival Awards . 0| 6024 |16.08.2010 ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА SPIRIT OF BURGAS БЛАГОДАРЯТ НА ЕКИПА НА JACK DANIEL`S ROCK STAGE

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads