Реклама / Ads
1| 6455 |24.01.2014 ФРОГ МЮЗИК

Пласидо Доминго вечеря с почитатели в България

.
Пласидо Доминго пристига четири дни преди концерта си у нас, информираха организаторите от "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни".Както е известно, един от най-великите и влиятелни световни артисти за всички времена ще се представи за първи път пред родните почитатели в столичната зала "Арена Амреец" на 16 февруари.
 

Неповторимият тенор идва с чартърен полет от Валенсия заедно със съпругата си Марта Орнелас заради репетиции с музикантите от Софийската филхармония под диригентството на Жорди Бернасер. Кралят на операта ще бъде придружен още от диригента Жорди Бернасер и неговия асистент Николас Марко, както и двете сопрано певици, които ще се изявят на сцената в София заедно с него – Вирджиния Тола и Микаела Оесте.    

Програмата ще бъде от две части и ще включва както оперни арии от любими композитори на Краля на операта, както наричат Доминго, така и популярни сарсуели, части от оперети и мюзикъли. Заедно с антракта концертът ще продължи повече от два часа и половина.

Промоутърът на събитието предлага и ексклузивна оферта за още по-неповторимо изживяване на празника на влюбените. Най-запалените фенове на знаменития тенор ще могат да заведат любимите си хора на бутикова вечеря с присъствието на самия маестро след края на концерта му в специално организирана за целта зона в зала "Арена Армеец".

От днес  в продажба в мрежата на Eventim.BG  са ограничено количество ВИП пакети, включващи билет за концерта от най-високата ценова категория и пропуск за специалната вечеря с присъствието на Пласидо Доминго. ВИП феновете, които закупят такъв пропуск, веднага след шоуто ще получат и много специален подарък – постер за концерта и компактдиск с подписа на Пласидо Доминго.

Пласидо навърши 73 този месец, но талантът и енергията му са непокътнати.Световните медии никога не са крили възхищението си и съвсем непреувеличено продължават да го наричат Краля на операта, "истински ренесансов човек" и "най-великия съвременен оперен артист".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 9250 |16.01.2014 Честват деня на "Бийтълс" . 2| 8499 |13.01.2014 Супергрупата "Фондацията" с концерт през април . 3| 8983 |06.01.2014 Джон Лоутън с нов сингъл и видео за българския музикален проект The Power of Mind . 1| 7610 |03.01.2014 Духът на Елвис Пресли оживява в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads