Реклама / Ads
2| 6712 |11.09.2012 ФРОГ МЮЗИК

Рут Колева открива сезона в Sofia Live Club с промоция на новото си EP - „Future Sweet“

.
Концертът започва в 22:00 часа със зареждащия сет на DJ Marten, подбрал специална селекция, която ще те вдигне на крака мигновено, без да те пусне до края на вечерта След това с Рут на сцената ще се качат Теодор Иванов – барабани, Елена Ангелова – перкусии, Стоян Джаферов – китара, Симеон Петрунов – бас, Филип Александров – клавишни, Волен Милчев и Ралица Николова – беквокали.
 

 

Най-верните фенове, които са си купили билет за концерта на 14-ти предварително, ще си тръгнат от клуба с подарък – „Future Sweet“ с автограф . За всички гости в Sofia Live Club в петък EP-то ще е достъпно и на специалната цена от 5 лв.

 

      Във „Future Sweet“ влизат:

 

1. „Slow Fire“  fr. Rebelites
2. „Нищо Друго“  fr. Southwick

3. „Heartful“  fr. Riverman
4. „Moving Forward“  fr. Basscatz
5. „ Heaven“  fr. Sound Solutions

 

     „Slow Fire“ е пилотното парче  в EP-то и е съвместно дело на Рут и свежата реге банда Rebelites, с които тя се запознава покрай трибют на Боб Марли. Веднага след това решават да направят песен заедно.  Идеята се ражда много бързо. Следващата стъпка, която предстои,  е видео към „Slow Fire“.

 

     „Нищо друго“ е великолепна колаборация с новото име на качествената българска музика –  неподражаемата фънк формация Southwick. Парчето е плод на дълга подготовка и за първи път беше представено по време на Годишните музикални награди на БГ радио през април тази година. Песента ще бъде включена и в дебютния албум на Southwick, който предстои да излезе през ноември.

 

     „Heartful“ е общ проект на Рут и Радослав Славчев (Riverman), който тя харесва като музикант от много години. Ето защо песента става факт за няколко дни.

 

     „Moving Forward“ е по музика и текст на Basscatz и Илия Григоров. За кратко време песента влезе в ротации в много международни радиостанции. Звучи дори и в австралийския ефир. Видеото към нея е един от първите български клипове, излизали в канал в престижната платформа на Youtube - VEVO.

 

     „Heaven“ е резултат от взаимодействието между Рут и Sound Solutions, заедно с които  преди време тя решава да направи парче за музикален конкурс. „Heaven“ се ражда след дълги и вдъхновяващи часове работа, продължили няколко месеца. То е създадено благодарение на Ясмин Исинов и Огнян Гърков, както и на гост музикантите Александър Георгиев (китара) и Цветан Чобанов (саксофон).

 

    В момента Рут е в Амстердам, където записва втория си албум. Тя ще се върне в София специално за концерта на 14-ти септември и още на следващия ден заминава отново за холандското студио, в което текат записите на новите й парчета.

   

   

    За желаещите да споделят усещането от хубавата музика в топлата петъчна вечер има и още една възможност да се сдобият с покана за концерта, в комплект с диска на Рут – като се включат в играта на Music Space:

 

За да усетите емоцията и заслужено дадете старт на по-добрата музикална година, то несъмнено не пропускайте забавлението на 14-ти. Мястото, което среща на кръстопът емоциите и дава свобода на чувствата, революционната лайв сцена за истинска музика - Sofia Live Club!

   

 

БИЛЕТИ за откриването: предварителна продажбва в www.eventim.bg и на място 10 лева
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 8209 |31.08.2012 "Ред хот чили пепърс" забиват тази вечер . 0| 6404 |29.08.2012 “Сънрайз” и Кен Хенсли ще пеят за Виктор благотворително . 0| 7184 |27.08.2012 Оскарова музика ще звучи на Фортисимо фест 2012 в Бургас . 3| 9498 |22.08.2012 Време е за „Миндя рок фест” 2012 г.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads