Реклама / Ads
0| 8993 |24.10.2013 ФРОГ МЮЗИК

Видео премиера на “PAARI”- Bobo feat. Redman and BobyLeon

.
Тази сряда (23 октомври) се състоя дългоочакваната премиера на видеото към песента “PAARI” (пари) на Bobo feat. Redman & BobyLeon. Събитието бе в единствения клуб в София, който пуска само hip-hop и R&B - club Sugar.Интересна подробност е, че точно преди една година на 16.10.2012 г., легендарният рапър Redman, пристигна по покана на Symphonics entertainment, за да заснемат заедно с Bobo и BobyLeon видеото към общата им песен "PAARI".
 

Любопитен факт е, че Redman харесва и избира инструментала на парчето, създаден и продуциран от родните Symphonics. Рапърът записва два куплета към него, като песента ще влезне и в негов авторски соло албум. През изминалата година американската звезда пристигна инкогнито в страната ни, за да заснеме и видео към песента. Клипът е направен за един ден в зловеща крипта, превърната в ъндърграунд клуб, огромен парти автобус и червен кадилак.

Режисьор на видеото е Мартин Макариев – Forward pictures, оператор е Иван Вацов, а клипът е съвместна продукция на Symphonics entertainment и Forward pictures.

В него освен американската звезда участват 100 Кила, Лора Караджова, Майкъл Флеминг, Джами, близначките Доротея и Емануела Толеви, както и над 50 красавици от всички топ балети.

Партито по случай видео премиерата продължи с ударен лайф под мотото "Symphonix and friends". Сред артистите, които излязоха на сцената, са Bobo, Jahmmi Youth, който взриви с изпълнението си столичния клуб, Kристо, BobyLeon, Даниел Каймакоски. Зад пулта в октомврийската нощ застана DJ GROOVY, както и пристигналият специално за събитието македонски рапър и DJ - TONI ZEN.

Песента „PAARI” дава всички заявки да се превърне в тотален хит в местните класации, както и извън пределите на страната. За разлика от други песни на родни изпълнители с чужди гост вокали, този път Bobo и BobyLeon залагат на български текст. По този начин родните звезди доказват за пореден път, че може да се прави качествена музика и без да се римува само на английски. Самото парче направи вече своята премиера по време на концерта на Jamiroquai в България през юни тази година. Тогава, специално по случай събитието, пристигна и самият Redman, за да застане рамо до рамо със своите колеги Bobo и BobyLeon. Парчето обра овациите на родната публика и няколко месеца по-късно феновете вече ще могат да се насладят и на видеото към песента.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7006 |07.10.2013 "Торнадо" с нов видео клип - "Свободен" . 0| 8706 |21.11.2012 THE SEARCH на Дж. Лоутън и М. Врабевски с втори радиосингъл и видеоклип . 3| 6670 |06.03.2012 GRAVITY CO. с премиера на новото си парче ApeMan . 0| 6770 |10.01.2012 Веси Бонева прави промоция на най-новото си видео по време на вторите годишни награди за BEST DJ & BEST CLUB на България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads