0|
7071
|24.01.2011
ХРАНА И ВИНО
Искрен Пецов: Музикант къща храни
Чаровният певец е импровизатор готвач и абсолютен перфекционист в работата си.
Известният музикант ни посреща в уютния си дом. Гостоприемен, обаятелен, спонтанен, той предразполага дори непознатия човек и с охота разказва както за любимата си работа – правенето на музика и песни, така и за другото си хоби – готвенето. „Характерно за мен е, че съм импровизатор в кухнята”, още от началото подчертава той. От печката издайнически ухае на печено пиле с картофи – поредният кулинарен шедьовър на Искрен. „Правя и солени, и сладки неща. Не можете да ме хванете натясно”, смее се той. Като става дума за работа, музикантът е категоричен: „Имам уникалната възможност да работя това, което харесвам. Миналата година направих 30 сингъла. Започнах с „Ескалатор” през февруари, после направих „Напомня ми нещо”. Песента беше много успешна и няколко седмици бе на първо място в световната класация „Нилсън Онлайн”. Чрез тази световна мрежа може да се проследи рейтингът на всеки изпълнител. Като ротация това парче беше много добро”, споделя Искрен. Следва новата му песен Ta galaxie. Предстои заснемането и на клип по нея. Работата в тази област е уникална. „Има и импровизации, и промени в плановете. Но когато снимките приключат и останеш доволен от клипа,
удоволствието е несравнимо”
Домът на Искрен е отворен винаги за приятели – дошли от близо и далеч. 3-годишният му син Жорко засега няма музикантски пристрастия, но пък количките и влакчетата са любимото му занимание. Каката Клаудия е другата „самостоятелна единица”. Скоро ще завърши средното си образование и вероятно ще следва икономика. Диди Дрингова е жената, която внася баланс и хармония в дома и е винаги опора и подкрепа за творческите идеи на Искрен. Той има намерение да направи поредния си албум – навярно в края на лято ще бъде готов. „Имам години на подем и такива на спадове. Но не мога да се оплача. Свирим с приятели и по клубове. А и подготовката на новия албум също ме зарежда. В него ще има много реге-денс парчета. Вярвам, че ще се получи”, споделя певецът. Той има удоволствието и късмета да работи с невероятни професионалисти, а в неговото студио са записани не едно и две парчета на приятели. Самостоятелната работа изисква по-голяма концентрация, затова Искрен не си позволява да се отпуска. Прави аранжименти, заготовки, записва вокали. На три-четири месеца той е готов с нова песен. А най-хубавото е, че работата не го натоварва, а тъкмо обратното – носи му удовлетворение и позитивни емоции.
В кухнята домакинът ни е не само неповторим импровизатор. Няма ястие, което да не може да сготви. Прави го бързо,
с лекотата на опитен кулинар И с охота споделя рецепти за читателите на „Торнадо”. Помни как е готвила баба му, при която е гостувал като малък: „Това е памет на сетивата, която има всеки човек. Кой не помни как ухаят бабините банички или манджи.” А самостоятелният живот го е научил на дисциплина и отговорно отношение към всеки детайл, бил той в работата или в готвенето. „Тайната е да правиш всичко с удоволствие”, доверява Искрен, типичната Дева.
удоволствието е несравнимо”
Домът на Искрен е отворен винаги за приятели – дошли от близо и далеч. 3-годишният му син Жорко засега няма музикантски пристрастия, но пък количките и влакчетата са любимото му занимание. Каката Клаудия е другата „самостоятелна единица”. Скоро ще завърши средното си образование и вероятно ще следва икономика. Диди Дрингова е жената, която внася баланс и хармония в дома и е винаги опора и подкрепа за творческите идеи на Искрен. Той има намерение да направи поредния си албум – навярно в края на лято ще бъде готов. „Имам години на подем и такива на спадове. Но не мога да се оплача. Свирим с приятели и по клубове. А и подготовката на новия албум също ме зарежда. В него ще има много реге-денс парчета. Вярвам, че ще се получи”, споделя певецът. Той има удоволствието и късмета да работи с невероятни професионалисти, а в неговото студио са записани не едно и две парчета на приятели. Самостоятелната работа изисква по-голяма концентрация, затова Искрен не си позволява да се отпуска. Прави аранжименти, заготовки, записва вокали. На три-четири месеца той е готов с нова песен. А най-хубавото е, че работата не го натоварва, а тъкмо обратното – носи му удовлетворение и позитивни емоции.
В кухнята домакинът ни е не само неповторим импровизатор. Няма ястие, което да не може да сготви. Прави го бързо,
с лекотата на опитен кулинар И с охота споделя рецепти за читателите на „Торнадо”. Помни как е готвила баба му, при която е гостувал като малък: „Това е памет на сетивата, която има всеки човек. Кой не помни как ухаят бабините банички или манджи.” А самостоятелният живот го е научил на дисциплина и отговорно отношение към всеки детайл, бил той в работата или в готвенето. „Тайната е да правиш всичко с удоволствие”, доверява Искрен, типичната Дева.
Моля, подкрепете ни.
Реклама / Ads
КОМЕНТАРИ
Реклама / Ads