Какво да ядем, за да не хванем рак
Напротив, болестта е във възход от 1940 г. насам. Например ракът, от който Анжелина Джоли се опази с изрязване на гърдите, се е утроил при жените, родени след Втората световна война в сравнение с родените преди нея, пише 168 часа.
Възрастните лекари са слисани. По тяхно време е било изключителна рядкост млад човек да развие рак. Днес от тази болест твърде често умират 30 - 40-годишни, умират и много деца. Нещо се е сбъркало в живота на хората от 70 г. насам и е довело до експлозията на рака.
Ето какво:
1. В храната ни се е прибавило огромно количество захар.
2. Храната стана изобилна, лесна, бърза и евтина. Но тя се опрости извънредно много и стана еднообразна. В резултат човечеството затлъстя.
3. Земеделието стана промишленост, както и животновъдството. Това промени човешките храни.
4. В околната среда има над 900 канцерогенни синтетични химикали, които преди 1940 г. не са съществували. Ние ги вдишваме или ги поемаме чрез храната.
Вижда се, че както раковите заболявания, така и предпазването от тях в много голяма степен зависят от това какво ядем.
Едни храни стимулират развитието на тумори, други го блокират.
Моля, подкрепете ни.