Реклама / Ads
10| 13966 |28.06.2013 ХРАНА И ВИНО

Какво да ядем, за да не хванем рак

.
Светът преживява ракова епидемия, която по обхват прилича на епидемиите от чума през Средновековието. Но за разлика от тях тази не затихва.
 

Напротив, болестта е във възход от 1940 г. насам. Например ракът, от който Анжелина Джоли се опази с изрязване на гърдите, се е утроил при жените, родени след Втората световна война в сравнение с родените преди нея, пише 168 часа.
 

Възрастните лекари са слисани. По тяхно време е било изключителна рядкост млад човек да развие рак. Днес от тази болест твърде често умират 30 - 40-годишни, умират и много деца. Нещо се е сбъркало в живота на хората от 70 г. насам и е довело до експлозията на рака.

 

Ето какво:

1. В храната ни се е прибавило огромно количество захар.
2. Храната стана изобилна, лесна, бърза и евтина. Но тя се опрости извънредно много и стана еднообразна. В резултат човечеството затлъстя.
3. Земеделието стана промишленост, както и животновъдството. Това промени човешките храни.
4. В околната среда има над 900 канцерогенни синтетични химикали, които преди 1940 г. не са съществували. Ние ги вдишваме или ги поемаме чрез храната.
Вижда се, че както раковите заболявания, така и предпазването от тях в много голяма степен зависят от това какво ядем. 
Едни храни стимулират развитието на тумори, други го блокират.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 15686 |26.05.2013 Магданозът взема силата на раковите клетки . 7| 23330 |24.04.2013 Мозък от шоколад, козунак с жасмин и движещи се торти . 2| 15714 |09.04.2013 Как чашата помага на виното . 0| 12175 |03.04.2013 "Винария" събира ценители на виното за пръв път през април

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads