Ребърцата с кисело зеле са хит на Ивановден
По традиция днес трябва да си приготвим една от най-вкусните зимни гозби – свински ребърца с кисело зеле, варено жито, което присъства на почти всеки български празник, традиционният за това време на годината ошав от сушени плодове, вкусна баница със сирене, традиционна кървавица и луканка.
Ребра с кисело зеле може би е най-вкусната зинма гозба. А към основните продукти се прибавя и малко свинска мас, в която се задушава ориза. Начинът на приготвяне е лесен, а ястието става готово за 70 минути.
Ашуре можете да сварите и да го овкусите само с пудра захар. Но ние ви предлагаме да опитате комбинация със сушени плодове и канела. Вкусът е богат и много апетитен. Отнема 45 минути.
Моля, подкрепете ни.