Реклама / Ads
0| 7349 |22.06.2022 ХРАНА И ВИНО

Whiskey Ballantine's – лидер сред марките уиски

.
Има много феноменални марки уиски по целия свят. Разновидностите са шотландско, ирландско, японско, канадско, бърбън или друг вид е характерно за конкретен регион по света. Балантайнс е известна марка, която е доказала своето качество, характерен вкус и аромат. Но с какво се отличава от другите видове?
 

Балантайнс

 

С какво се отличава от другите алкохолни напитки


Името Ballantine's означава толкова много за голяма част от хората. 

Малко марки се радват на почти митологичното величие, с което може да се похвали Балантайнс.

 

Със сигурност всички сме се наслаждавали на чаша от този скоч, но коя е причината, поради която намирате бутилка от него във всяко кътче на света? 

Ballantine’s е шотландско уиски номер едно в Европа и второто най-продавано в света. 

Експертите от онлайн магазин Сид-шоп споделят трите най-важни причини, поради които името Балантайнс предизвиква голямо уважение в цял свят:

 

1. Непроменена рецепта


Семейството на Ballantine's е разработило рецептата още през 1910 г. и сега, повече от 110 години по-късно, тя остава непроменена. 

Какво влиза в сместа на Балантайнс? Прецизно изработена комбинация от три възвишени сингъл малца с най-гладките зърнени уискита. Тези продукти се обработват в прочутите дестилерии на Ballantine в Miltonduff, Glenburgie и Glentauchers, както и в тяхната колосална, най-съвременна Strathclyde.

 

2. Вкусът на Ballantine’s


Може да се каже много за това колко приятно се съчетават вкусовете и ароматите на бленда Балантайнс. Да вземем за пример 17-годишният продукт – пищната кремообразна текстура на този скоч се подобрява само от неговите освежаващи цитрусови плодове, мек дим и вкусни шоколадови вкусове. Това великолепно пътуване завършва със сух, плодов финал. Всяка смес на Ballantine’s е запазила абсолютно привлекателните характеристики, с които марката е станала известна. 

 

3. Достъпност


Нещо, за което никой не би могъл да спори, е достъпността, предлагана от Ballantine's. Когато се казва, че има Балантайнс за всеки, се има предвид всички хора, независимо от социалния им статус и начина, по който обичат да пият своето уиски.

 

През цялата си история марката Ballantine’s е запазила своята идентичност и е създала съвършенство с всеки отделен продукт, който е създала. Независимо дали става дума за Ballantine’s 30 Year Old, или за супер продукта на скромна цена, който е Ballantine’s Finest в бутилка от 0,700, всички те са с високо качество, характерен цвят, вкус и аромат. Балантайнс е много подходящо за подарък.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7682 |10.06.2022 Бисквитена торта с ягоди и какаови бисквити (без печене) . 0| 9808 |10.05.2022 Чийзкейк Киндер Буено / Kinder Bueno cheesecake . 0| 11936 |17.03.2022 „Ведра кафе“ предизвиква кафетърсачите на ароматно приключение с първата по рода си кутия за приключенци . 0| 11304 |28.02.2022 Бърз десерт с бисквити, кисело мляко и компот от каисий

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads