Реклама / Ads
20| 14167 |14.01.2018 АКТУАЛНО

Абсурд! Който си върши работата го убиват-логиката на главсекът на МВР Младен Маринов

.
Младен Маринов
Който си върши работата в държавата го убиват. Този безумен извод се налага от думите на главния секретар на МВР Младен Маринов по повод екзекуцията на данъчния служител Иво Стаменов. Маринов сам си вкара автогол, доказвайки, че държавата и вътрешното ведомство не са способни да защитят тези, които си изпълняват съвестно задълженията по закон.
 

 С изказването си главсекът обезкуражи държавните служители да правят това, което се иска от тях.  В ефира на БТВ той заяви: Обичайно, когато има подобна престрелка държавата си е свършила работа. Означава, че някой някъде е натиснат. Това показва, че държавата си върши работата. Престрелката означава, че "техният канал по отношение на контрабанда" е прекъснат. Как, обаче Маринов ни лансира тази опорна точка не е ясно, след като няма събрани доказателства по този случай.

 

Припомняме, на 18 декември в центъра на столицата 43-годишният Стаменов бе прострелян на път за работа. Служителят на НАП бе ранен в дясното рамо, като бяха засегнати големи кръвоносни съдове. След две операции състоянието му беше стабилизирано. Стаменов беше директор на отдел "Фискален контрол" в НАП. Стрелбата срещу него бе определена като посегателство срещу държавността. По този повод и премиерът Бойко Борисов се закани, че "ще връща така, както заслужават". Миналата седмица беше съобщено, че Иво Стаменов е починал в болницата.

 

Не отхвърляме никоя версия за убийството на Петър Христов, каза Маринов. Той е ядосан, че изобщо по медиите се разпространява версията, че убийството може да е отмъщение от страна на "Наглите". Припомняме ви, че зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов лансила тази теза. Нещо повече, веднага след убийството, от МВР казаха, че вероятно посегателството е заради факта, че Христов е съдействал за разкриването на криминални престъпления.

 

 Маринов обвини медиите: "Аз първо съм ядосан, че това нещо се говори в медиите. По принцип не трябва да се говори кой е помогнал за разкриване на някакво престъпление", изтъкна той  и добави, че все пак не може да бъде отхвърлено като вариант. Относно хипотезата, че Георги Вълев от "Килърите", който е в затвора за убийство, е "поръчал" Петър Христов, Младен Маринов повтори, че се работи по всички варианти.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 10577 |13.12.2017 АБСУРД! Издирват Цветан Василев по арестите и затворите, а не на посочения от него адрес в Сърбия . 2| 12216 |12.09.2017 Една година от трагичната смърт на адвокат на КТБ, който загина в неразследвана катастрофа . 12| 35406 |16.05.2017 Фрогоко: Министър Караниколов чудо в Правото - завършил на 21 г. . 0| 8832 |05.07.2016 Фрогоко! Заради бежанците свършиха учителите по немски в Германия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads