Реклама / Ads
71| 8014 |30.04.2021 НОВИНИ

Активисти с тениски на ГЕРБ бранят Борисов от тероризъм пред дома му в Банкя /видео/

.
Георг Георгиев Източник: Facebook
Акция пред дома на Борисов в Банкя. Този път от активисти на ГЕРБ, облечени с тениси с лика на Вожда. Бранят го от тероризъм. Така Георг Георгиев възприема протестите, които се провеждат традиционно в последно време пред къщата на шефа му. Не е изненада, че именно той – Георгиев – е водещият на събитието Напоследък си вре носа навсякъде – показва се от телевизора, от фейсбука, от хола на премиера… А днес до него - бабаити със заплаштилно скръстени ръце. Това ли са младежите, за които говореше Борисов в нощта след изборите?
 

От името на лидера на ГЕРБ той благодари на поданиците, които се бяха събрали чинно пред дома му в Банкя, а събитието се излъчваше пряко от страницата на ПР-а на Борисов Никола Николов.

 

„В хода на деня разбрахме, че тече подготовка за поредна гнусна и безбожна провокация от страна на обичайните заподозрени – разпопения поп, една бивша премиерка, кандидат за президент впоследствие. Все хора, които са известни със своето дръзко поведение. Такива, които не правят нищо, само идват пред домовете на други хора и ги тероризират“, заяви гръмко Георг Георгиев пред събралите се симпатизанти на ГЕРБ.

 

„Дори в ден като днешния – за смирение, ние много бързо се организирахме. Този терор няма да продължи. Няма да допускаме повече издевателството над хора, техните семейства и деца. Една година търпяхме и бяхме толерантни“, забръщолеви Георгиев. От думите ме стана ясно, че от ГЕРБ били възпитани, но от днес, след като вече не са на власт, толерантността им приключвала.

 

Георгиев заплаши ответна реакция, защото каузата на ГЕРБ никога никого не била увредила (каквото и да има предвид).

 

„Нека да се знае, че ние сме много добри, но имаме и своя предел“, завърши гордо Георгиев.

 

„Прекрасно“, се чува в края на видеото от ПР-а на Борисов Никола Николов, явно възхищавайки се на „брилянтната“ режисура.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 3611 |29.04.2021 ГЕРБ пак ще сезира КС. Сега за машинното гласуване . 10| 6453 |29.04.2021 Генка Шикерова за назначенията на ГЕРБ: Мислех, че ще ги хване срам или страх, но става по-нагло . 41| 3712 |29.04.2021 Тошко Йорданов: Честито на българите в чужбина! Преборихме БСП и ГЕРБ . 16| 4871 |29.04.2021 Цветозар Томов пред Фрог: Триединство ГЕРБ-БСП-ДПС е малко вероятно, но да видим

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads