Реклама / Ads
32| 9061 |10.07.2020 НОВИНИ

Антипротестант: Ще ви подпукаме в Софето със сопи! Бивши комунета няма

.
Запушване на устата...
Борисов се обиди на протестиращите и ги нарича какви ли не. Не отговаря на критиките, а вика, че са купени, организирани от чужди офицери, заплашващи етническия мир, продажници на БСП, президента и прочие. И понеже са кофти хора, организира автобуси, партайгеносе в страната се разтичаха да организират контрапротест.
 

Всичко това се организира с цялата гама от възможности на държавата, включително с пари на ръка за „антипротестен глас“.

 

Свине-паякът се панирал от страх и веднага организирал двойни и тройно полицейски кордони около хотел „Берлин“. Цивилни, униформени и частни мутри – кръгова отбрана на леговището. Така е бил охраняван бункера на Хитлер в Берлин.

 

Главпрокурорът и той дава извънреден брифинг: Нападат ме, защото съм най-големият борец за справедливост, против мафията и олигархията. Сатиричният театър губи голям талант. „Св. Наум“ се уреди с ВИП-пациент. Докато го приберат обаче, много бели ще станат, много съдби ще бъдат съсипани.

 

Цялата държавна машина, с институциите, финансите, силовите структури и въоръжението се надига срещу протестиращи, които имат право на протест по конституция.

 

Цялата тази гнусна история е описана с 2-3 реда от един трол на управляващите, който броди из мрежата и ръси яки аргументи. Нарекъл се е „Хайдутин“, но по ай пи адреса се вижда, че ползва и други имена. Ето един от коментарите му:

Кой готви гражданска война? Президентът шапкар под натиск от БСП! Ама сметките ви не излизат, като дойдем у Софето ще ви подпукаме здраво със сопи! Бившо комуне нема!

 

Съвет към пропагандния център на ГЕРБ: Казвайте на троловете, че премиерът Борисов е дългогодишен член на БКП и е отказал да напусне редиците на партията, заради което е напуснал пожарната след 10 ноември. Казвайте им, че премиерът е участвал като офицер във възродителния процес. Освен това, ако „подпука здраво със сопите“ комунетата, в самата ГЕРБ ще пострадат над 60% от членовете…

 

И с троловете трябва да се внимава…

 

Доган, Борисов, Пеевски и Гешев няма да напуснат властта доброволно. Готови са на гражданска война или провокиране на етнически сблъсъци. Защото знаят какви са ги вършили и какво ги чака.

 

Димитър Вангелов

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 6422 |10.07.2020 Ген. Станчев подаде оставка. Вижте мотивите му . 7| 18934 |10.07.2020 Адв. Михаил Екимджиев за Фрог: След избора на Гешев ние живеем на „долната земя“. За да сме „горе“, трябва да победим чудовища . 21| 5222 |10.07.2020 ВСС иска спешна среща с президента заради общественото напрежение . 7| 4725 |10.07.2020 Пуснаха президентския съветник Илия Милушев срещу 20 хиляди лева гаранция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads