Реклама / Ads
42| 3032 |18.07.2023 НОВИНИ

Антоанета Цонева, ПП-ДБ: Темата за Украйна най-много стяга чепика на българския президент

.
Антоанета Цонева, ПП-ДБ Източник: Стопкадър: bTV
Това, че ние се крием зад темата за Украйна, ми е малко трудно да си го представя при положение, че се взеха толкова важни решения за отбрана на страната. Това е темата, която най-много стяга чепика на българския президент. Той категорично отказва да погледне върху дългосрочните цели на страната.
 

Това заяви пред bTV депутатът от ПП-ДБ Антоанета Цонева.

 

Запитана ще се появи ли разделение на избирателите заради новата дясна кандидатура за кмет на столицата, Цонева каза следното:

 

"Искам да потвърдя, че Васил Терзиев застана в центъра на този разговор. Той беше гравитационният център, той създаде възможността да има такова обединение. Стотици хора подготвят програмата му. Аз видях с очите си начинът, по който този човек общува, способността му да бъде истински ключ към една ситуация. Терзиев може да обединява, убедена съм, че и вотът ще бъде в тази насока", отбеляза народният представител от ПП-ДБ.

 

Според Цонева Терзиев е казал достатъчно по темата за родителите си.

 

"Той взе отношение. Относно неговия произход и начинът, по който той подхожда към постигането на своите цели - той споделя успеха си и връща на обществото, което е създало средата, в която той е осъществявал своите бизнес проекти. Смятам, че това е лидер в бъдещето. Този град има нужда от такъв подход. Той ще бъде последван и от една по-нова генерация хора, които искат да бъдат бързо, перспективно и ориентирано към цели бъдеще. Васил Терзиев е лицето на тази тенденция. Способността му да обединява, да убеждава и да създава екипи, беше изключително силен аргумент, когато тази кандидатура беше одобрявана", коментира още тя.


На въпрос има ли мнозинство ГЕРБ-ДПС-ПП-ДБ с оглед разпределението на комисиите, народният представител отговори, че другите парламентарни партии са избрали целенасочено да не се борят за комисиите.

 

"По отношение на разпределението на местата, нашата коалиция - ПП-ДБ - още в самото начало заяви категорично, че нещата трябва да се случват явно. На разпределението на председателските места не следва да се отдава такава тежест. Председателят на комисия има по-скоро административни функции. Председателят на комисия не определя решенията. Решенията вътре в комисията се взимат вътре от самото мнозинство", допълни Цонева.

 

 

 

 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 3030 |15.07.2023 Венеция Ангова от ПП-ДБ: Държавата и администрацията започнаха да се събуждат . 2| 2593 |14.07.2023 Венко Сабрутев от ПП-ДБ: Разговаряхме със синдикатите, ще търсим максимално справедлив ръст на доходите . 2| 2702 |13.07.2023 Сабрутев, ПП-ДБ: Пари за заплати може да има, когато има реални приходи . 4| 2693 |08.07.2023 Антоанета Цонева: Ние сме страна с огромно значение за защитата на независимостта на Украйна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads