Реклама / Ads
1| 6889 |18.04.2023 НОВИНИ

Български адвокат с над 20 г. опит влезе в топ класации за юристи

.
Митко Карушков
Български юрист с над 20 г. опит влезе в две класации за добри примери в адвокатската практика. Става дума за адв. Митко Карушков, чиято практика е в топ 4% на адвокатите, практикуващи в областта на ТМТ в България според класацията на базираната във Великобритания Chambers, Лондон. Американската агенция Best Lawyers препоръчва практиката му от 15 години.
 

Наскоро двете агенции публикуваха своите класации за редица страни, включително за България. В класацията за 2023 г. на Chambers за България, в сектора Технологии, Медии и Телекомуникации (ТМТ) са включени няколко адвокатски практики. 


Митко Карушков предоставя решения на компании от САЩ, Ирландия, Естония, Чехия, други страни от Европа, Великобритания и България в области като Machine Learning (известна още и като „изкуствен интелект“), различни телекомуникационни пазари – радио, сателитни и квантови комуникации, онлайн активи и регулации, киберсигурност, онлайн медии, IoT, обработка на чувствителни данни в технологична среда, защита на дигитални активи, както и сделки свързани с тях. 


Основна част от практиката му е да бъдат предоставени решения - не просто услуги или мнения, чрез които бизнесът на клиентите му да среща минимални пречки и да не носи регулаторен, финансов или репутационен риск в динамичната среда на съвременните технологии. Карушков е лектор по покана на технологични компании в САЩ и Канада по въпроси на дигиталните услуги, дигиталните пазари, дигиталните активи, gaming и практически въпроси при правенето на бизнес с дигитални активи в Европа, включително в България.


Признанието за Карушков стъпва изцяло върху мнения и обратна връзка от пазара, от други адвокати и от бизнеса.


През 2018 г. Митко Карушков беше включен в Залата на Славата на друга агенция, базирана във Великобритания - Legal 500. Методологията за това престижно признание се свързва с факта, че в продължение на седем последователни години клиентите и пазара посочваха Митко Карушков като водещ адвокат в областта на Технологии, Медии и Телекомуникации. Както в България, така и в ЕМЕА (Europe, Middle East and Africa ) –  пазарите на Европа, Близкия Изток и Африка.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2682 |18.04.2023 НСИ: Интернет в жилището си имат 68.3% от българските домакинства . 2| 2886 |16.04.2023 Българският Великден зад граница . 10| 3363 |15.04.2023 Александър Йорданов: Всички опити за схеми на правителства водят до отслабване на позициите на България в ЕС . 1| 3007 |13.04.2023 Зам.-министър Крум Неделков: Подготвяме мерки за защита на българските производители

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads