Реклама / Ads
7| 12688 |26.02.2018 АКТУАЛНО

Барети изригнаха с нова сила: Гайков превърна СОБТ в концлагер

.
Шефът на баретите Георги Гайков превърна СОБТ в концлагер. Това пишат в трето кърваво писмо командосите. Преди два месеца те алармираха, че Гайков мачка наред подчинените си. В тази връзка шефът на МВР Валентин Радев нареди да се извърши проверка, след което последва пълно мълчание.
 

Според източници на Фрог, Гайков направил ново щатно разпределение, така че неудобните за него хора да бъдат изритани от отряда или наврени в миша дупка. Ето какво споделиха отново командосите в открито писмо:

 

И докато чакаме уважаемият министър Радев да си каже тежката дума, Георги Гайков   превърна СОБТ  в концлагер. Цари тотална саморазправа със служителите, които се осмелиха да вдигнат глава. Налага се психически тормоз и отново дели хората на лагери.  От януари до момента отрядът е готов за нова комплексна проверка. Вече има достатъчно материал, който да се провери и да се  докаже – саморазправа и тормоз върху хората.

 

В коя нормална държава се позволява това?!  По време на европредседателство в  отряд за борба с тероризма цари  еднолично властване, психически тормоз и напрежение върху администрацията и командосите, и същевременно пълно безхаберие за важни и отговорни задачи.  Отрядът се е превърнал в ЕТ  „Георги Гайков”.

 

И всичко това се позволява от висшето ръководство на МВР.  Служителите от МВР, на които беше възложена комплексната оценка видяха и констатираха всичко. Сега е Тишина… два месеца ….Тишина …. Докато всички забравят  и спрат  да питат. Работи се на принципа всяко чудо за три дни.

 

Но момчетата няма да спрат.  Ще продължат да се борят с една доказана несправедливост, с надеждата, че все пак Върховенството на закона съществува в България и не напразно всички те  служат на тази държава. Отрядът трябва да бъде поет от командир, който обединява всички барети и служители. В кръга Гайков цари пълна некомпетентност и хаос. Уважаеми господин Министър, разпоредете нова проверка и ще видите, че нарушенията не спират.

 

Припомняме, че Георги Гайков е бил шеф на баретите по време на „ювелирната“ акция в Лясковец, при която загина командосът Емил Шарков.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 7918 |25.01.2018 Социологът Атанас Мерджанов пред Фрог: БСП няма основание да се гордее с този вот . 22| 12640 |17.01.2018 Борисов с нова лакърдия пред европарламента: До 2-3 години ще се справим с корупцията . 14| 13278 |05.01.2018 Нова тъпотия! Медиите виновни, че Росен духнал под носа на ченгетата . 5| 6412 |30.12.2017 От Нова година КАТ спира коли, които замърсяват

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads