Реклама / Ads
20| 5237 |25.08.2018 НОВИНИ

Бащата на президента ударил инвалид на пътя. МВР си траe, проверявали

.
Бащата на президента Румен Радев вероятно е блъснал човек в Харманли, твърдят няколко медии. МВР мълчи за инцидента. След като новината излезе на бял свят от ведомството заявиха, че извършват проверка.
 

Според информациите Георги Радев ударил с мерцедеса си шофьор на триколка на кръгово кръстовище в града. Въпреки това дори не си и направил труда да му окаже помощ.

 

Георги Радев е бил в колата със съпругата си, но въобще не излиза от нея, съобщили очевидци. До момента липсва официална информация и няма потвърждение на случилото се. Според първоизточниците на информацията местен лидер на БСП е лобирал пред полицаите от РУ-МВР в Харманли да не санкционират бащата на президента, а случаят е покрит тотално.

 

От кадрите се вижда, че човек с инвалидна триколка е попаднал в кръгово кръстовище. Според свидетели, Георги Радев вализа с мерцедеса си в кръстовището и го бута, при положение, че бащата на президента не е с предимство. Провинилият се шофьор изобщо не слиза от колата.

 

След като човекът с триколката звъни по телефона, пристига полицейски екип. Докато органите на реда оглеждат мястото и установяват случилото се, Георги Радев не слиза от автомобила си. Малко по-късно на местопроизшествието пристига линейка, която отнася пострадалия с носилка.

 

В района на кръговото кръстовище пристигат мъже, които стоят до колата и говорят по телефова. Същото правят и полицаите, като никой не пише нищо. В един момент органите на реда свалят бащата на президента от колата, отиват встрани под едно дърво и си говорят.

 

На осмата минута патрулката си заминава, а на място остават двама полицаи. 15-20 минути по-късно на мястото пристига Михаил Лисков (бивш кмет на Харманли и бивш областен лидер на БСП-Хасково), който започва разговор под дървото с полицаите и бащата на Румен Радев. Отиват на мястото на катастрофата, Лисков взема триколката на катастрофиралия човек и качват Георги Радев в колата.

 

 

Междувременно видеото от камера за наблюдение на кръговото кръстовище в Харманли, където на 17 август бащата на президента Румен Радев е блъснал човек в инвалидна триколка вече е изтрито от платформата за видеосподеляне YouTube.

Преди кадрите да бъдат публикувани от Топновини, видеото имаше едва три преглеждания. Лавинообразното нарастване на гледанията и придобиването на публичност на случая обаче доведен до изтриване на скандалните кадри. Въпреки това скрийншотове от клипа са налични.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 5389 |21.08.2018 Уволниха чиновника от пресцентъра на властта, ударил журналистка . 0| 3953 |21.08.2018 Талибани ”поздравиха” с ракети президента Гани в Кабул за Курбан байрам . 15| 7307 |21.08.2018 АЕЖ: Служителят на Борисов, ударил журналистка, няма място на държавна служба . 6| 5103 |18.08.2018 Борисов пак ”спасител”, гълчи свой служител, ударил журналистка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads