Реклама / Ads
12| 3468 |28.04.2021 НОВИНИ

Бербатов за оттеглената оставка на Михайлов: Намирисва на страх и паника

.
Димитър Бербатов
Бившият футболист Димитър Бербатов видя страх и паника в действието на Боби Михайлов, който днес оттегли оставката си като шеф на БФС.
 

„Само ден след пресконференцията, която аз дадох, се връщат оставки - няма да има Конгрес. Намирисва на страх и паника. Чисто юридически имат своята правота, но морално...По бързата процедура, може би беше най-бързият Изпълком в историята. Един ден след информацията, че аз, Стилиян Петров и Мартин Петров се кандидатираме, се усеща лека паника. Такъв ход беше очакван. Продължаваме с нашата програма, отказване няма. Живот и здраве догодина да дойде Конгресът, всичко да мине добре, за да може той да бъде проведен по правилния начин, защото в миналото има и доста Конгреси, които са се провеждали по подмолен начин“, каза Бербатов пред „Дарик“.

 

„Ние продължаваме да действаме по нашия план с леко отлагане. Дано доживеем да дойде такъв Конгрес. Явно се тупкаше топката, за да дойде този ден като днешния. Информацията за гласуването на Петър Величков не е точно така. Величков е гласувал против да се отложи Конгресът, но след като на самия Изпълком Михайлов си е върнал оставката - при положение, че той е казал, че не е финансово изгодно да се правят два конгреса, той е гласувал с „Да“. Екипът ми е силен и лоялен. Няма да мине номерът“, категоричен бе голмайстор №1 на националния ни тим.

 

„Ние сме различни поколения, това си казва думата. Манталитет и начин на изказ. Ние също можем да бъдем агресивни и сигурно ще бъдем, но в момента имаме нашата програма и си я следваме. Хубаво е, че на моменти сме подценявани. Аз знам как сме се подготвили и на какво сме способни. Личи си това, че има : „Абе, тия момчета къде са тръгнали?“ Аз слушам изказванията. Професори по всичкознание винаги ще има. Там нямало футбол, еди-си-къде нямало футбол. Кой е виновен? Да направят“, прикани Берабатов.

 

„Имало 350 клуба, които ги подкрепили. Аз да кажа ли, че има 400 клуба, които са ме подкрепили. Някъде не излиза сметката. В крайна сметка най-голямата истина е, че клубовете решават накрая. Всичко е в техните ръце. Те трябва да бъдат готови за тази промяна и да я искат. Доколкото съм запознат те са готови“, добави бившият играч на Манчестър Юнайтед.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 3045 |28.04.2021 Изненада! Боби Михайлов оттегли оставката си!? . 43| 20600 |28.04.2021 Гешев ще арестува Борисов, предрече сайт, обслужващ премиера в оставка и прокуратурата . 11| 3689 |27.04.2021 Нинова: БСП отново предложихме доставка на руската ваксина “Спутник V” . 4| 2963 |27.04.2021 Бербатов ще се кандидатира за шеф на БФС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads