Реклама / Ads
1| 5469 |07.03.2015 НОВИНИ

Берлускони отказал компаньонки заради Меркел

.
Май на Берлоскони жените му дойдоха в повече
Бившият премиер Силвио Берлускони се жалва в телефонни разговори, че цял живот е преследван от проблема с жени, които неизменно се влюбват в него, а политиката пречи на интимния му живот.
 

Телефонните разговори са подслушвани по заповед на прокуратурата в Бари, където се води делото за предоставяне на „придружителки” за галантните вечери в резиденциите на телевизионния магнат през периода 2008-2009 г., когато той е за трети път министър-председател на Италия.

 

Делото е известно като „процеса на придружителките” и прокуратурата е подслушвала телефона на Джанпаоло Тарантини – бизнесмен от Бари, който се грижел за подбора на „придружителките”. Берлускони е осигурявал присъствието на шефове от Италианската национална телевизия (РАИ) и от собствената му телевизионна компания „Медиасет”, за да очертават бляскави шоу кариери за заслужилите компаньонки.

 

Някои от записаните разговори изтекоха в местни медии. Често пъти експремиерът подробно излага всичките си ангажименти за деня, като доста любопитен е този, свързан с германския канцлер Ангела Меркел, когато е принуден да се откаже от предложените му „придружителки”.

 

„Карат ме да работя много. В сряда е ред на бизнесмените от модата, а пък за съжаление имам и двустранка (двустранна среща) с Меркел в Триест. Това е в сряда сутринта и следобед, после се връщам в Рим със самолета и ми идват на вечеря тези 70-80 бизнесмени. Значи съм напълно прекаран”, споделя Берлускони.

 

Няколко дни по-късно коментира „шегичката с Меркел”, когато на градски площад направи с пръсти „ушички” зад главата на германския канцлер по време на снимка. „Шегичката с Меркел беше прекрасна, наистина прекрасна. Е, когато имаш двустранка, ти трябват 2-3 часа да си научиш урока, да се подготвиш. Ясно ли ти е?”, назидава събеседника си Берлускони, цитиран от БТА.

 

След галантна вечеря Тарантини го пита: „Какво им правите, господин премиер, че всичките (момичета) са така ентусиазирани? Вярвайте ми, всичките ми казват, че през живота си не са срещали толкова сладък мъж и после се влюбват, което е проблем”. Берлускони отговаря: „Това винаги е бил моят проблем, нещо което ме преследва цял живот”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5160 |24.02.2015 Автобус се заби в стълб, спирачките му отказали . 12| 5210 |22.02.2015 Българска банка отказала заем за "Дякон Левски" . 27| 7482 |04.02.2015 Главсекът на МВР отказал да съдейства на разследващи по Лясковец . 5| 4169 |02.12.2014 Руски експерт: Русия се е отказала само от трасето на "Южен поток" през България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads