Реклама / Ads
0| 3835 |30.03.2022 НОВИНИ

Бивш съученик на Путин: Нещо му става с главата /видео/

.
Юрий Швец Източник: Youtube
Бившият офицер от разузнаването на КГБ и бивш съученик на Владимир Путин Юрий Швец постави ”диагноза” на руския президент, който отприщи война срещу Украйна.
 

За това той разказа в интервю с главния редактор на изданието „ГОРДОН“ Алес Бацман, предава УНИАН.

 

„По-голямата част от анализаторите тук, в Съединените щати са единодушни, че нещо се е случило с него (бел. ред – Путин), с главата му. Някои казват, че преди две години, други – преди година“, каза той.

 

Швец отбеляза, че през всичките 20 години президентът на Руската федерация избягва да предприема съмнителни решения и действия.

 

„Нещо му става с главата... Атаката срещу Украйна беше луда, върхът на идиотизма“, каза бившият съученик на Путин.

 

По-рано мрежата забеляза, че президентът на Русия се е променил външно през последния месец, от момента, в който започна пълномащабна война срещу Украйна.

 

Според Швец издаването на ядрена заповед за Путин е смъртоносно. „Ако Русия използва химическо оръжие срещу Украйна, САЩ ще сметнат това за атака срещу НАТО. 15 минути след използването на ядрено оръжие САЩ ще бомбардират Путин в Кремъл. Американските подводници вече са близо“, коментира той. По думите му американците знаят местоположението на бункера на Путин.

 

„Путин ще се опита да умори Украйна от глад, но няма достатъчно боеприпаси и хора. Украинските въоръжени сили ще бъдат по-добре въоръжени от руските“, коментира още той.

Според него сега в Русия вече има финансова катастрофа: „След два месеца хората ще започнат да разбират това и след три месеца ще вият“.


Според бившия офицер в Кремъл няма кой да организира преврат, защото всички са сиви незначителни личности.

 

„Путин трябва да сложи край на съществуването си като Хюсеин, но аз също допускам край като този на Кадафи. Историците след сто години няма да могат да разберат как една хилядолетна цивилизация може да престане да съществува заради един мръсник", каза още Юрий Швец.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3360 |30.03.2022 Бивш командир на НАТО: Докато Путин е в Кремъл, не може да има мир в Европа . 0| 6878 |30.03.2022 Шестима бивши военни министри зоват за Украйна. Но какво направиха за Българската армия?! . 0| 3975 |28.03.2022 Бивш началник на отбраната: Има опит България да се заяви като лидер на Балканите . 0| 4512 |28.03.2022 Бивш командващ пехотата: Всички опити за модернизация на ВВС са провал, не че ВМС и СВ са цъфнали и вързали

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads