Реклама / Ads
3| 10754 |07.10.2019 НОВИНИ

В Балчик гневни срещу смяна на шефа на районното: Ако не целуваш задници и не изпълняваш поръчки - вън

.
Бивш командир в авиобаза Балчик се възмути от цялата си душа заради поредната тиха и съмнителна рокада в МВР. Оказва се, че преди дни е бил сменен шефа на РПУ-Балчик Николай Митев. ”По стойностен човек и професионалист от Митев не е имало!!! И понеже не целува задници и не изпълнява поръчки - вън!”, написа о.з. Валентин Попов във Фейсбук. Ето какво още сподели той:
 

Уважаеми съграждани! Пиша тук, а не в някоя група, защото въпросът е принципен и не е оцветен партийно....Трудно излизам от релси, а сега признавам ...дерайлирал съм.....Най-брутално и безцеремонно махнаха Николай Митев - Началника на РУ Балчик...в предизборно време... Никакви професионални мотиви не може да има - трайна е тенденцията за намаляване на престъпността! Тясно съм работил с общо 7 началници на РУ в Балчик и Албена... По стойностен човек и професионалист от Митев-не е имало!!! И понеже не целува задници и не изпълнява поръчки - вън! Преди него и на друг служител нервите не издържаха...... Митев напуска с високо вдигната глава, защитил подчинените си!!! Аз съм в системата на сигурността от много години и не съм наивник, но защо пък....една "общообщинска" подкрепа за Митев да не е първото, малко зрънце на обединение на гражданите зад една идея, без значение партии, съсловия и т.н. и т.н. Дано след него да има и друго и друго и друго.....Това предизборно противопоставяне не е от полза на никого.....И на 28.10. слънцето пак ще изгрее, пак съграждани ще се срещаме по улиците и ще обсъждаме ....дали виното е превряло.....живота ще продължи....Силно се надявам на подкрепата от всички граждани, партии, съсловия.....Беше казано...."По делата им ще ги познаете...."!!!






Постът предизвика вълна от гняв на местните хора , които открито се възмущанат от рокадата. Един от тях - Свилен Плугчиев отбелязва:  

С писане вече няма да стане! Кардинални мерки трябват! Събираме се и с жива верига или с квото трябва там, но в никакъв случай не допускаме новоназначеният послушко да влезе в сградата на РПУ Балчик. Ако някой има идея за по-продуктивен протест, нека я изложи. Телевизии и други медии /нищо, че 90% са на #КОЙ/ са добре дошли.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4307 |02.10.2019 Иван Иванов: Предстоят километрични опашки за смяна на лични документи . 8| 4870 |23.09.2019 Смяна на имената обърка кой е починалият боксьор в Албания . 9| 12882 |13.09.2019 Илиян Василев: Битката за смяна на Гешев е много по-важна от местните избори . 3| 4173 |26.07.2019 Нинова иска държавата да плати за смяна на докуменните на засегнатите от хакерската атака

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads