Реклама / Ads
7| 3208 |03.07.2023 НОВИНИ

Благослав Михайлов: ”Възраждане” атакуват самия модел на държавност у нас, трябва да им се налагат санкции

.
Михайлов: Държавата трябва да налага глоби и санкции срещу ”Възраждане”
”Лидерът на ”Възраждане” говори за лагера в ”Белене” постоянно, как ще праща там политическите противници. В тяхната риторика най-големият проблем е, че подкрепяме Украйна. След това е джендър - идеологията и еврото”. Това каза блогърът Благослав Михайлов в предаването ”Денят” с Веселин Дремджиев..
 

"Интересното е, че "Възраждане" държат повече от половината трафик в социалните мрежи. Те се хващат за някаква актуална тема и я преекспонират. Те щурмуват прожекции, правят побоища, замерят хора с бутилки.

 

"Възраждане" целят да натрупат популярност в социалните мрежи. Ето - по събития те веднага снимат и го споделят веднага  в социалните мрежи," подчерта той. 

 

По думите му, социалните мрежи трябва сами да модерират това съдържание. "Но Мета няма интерес да го  модерира, защото това им носи пари. Затова държавите трябва да натиснат социалните мрежи да започнат да модерират подобен тип съдържание," изтъкна Михайлов.

 

"Възраждане" повтарят руски опорки - основният злодей на руската пропаганда е Америка. Те наричат всички дори и БСП  - "марионетки на Америка"., изтъкна Михайлов. 

 

И допълни: "Това са опорките от Русия. Всички държави в ЕС да са скарани, за да няма обединен отговор срещу Русия. Примерно за джендър идеологията се говори от всички крайнодесни партии в ЕС."

 

Според него, основното е, че "Възраждане" атакуват самия модел на държавност у нас. Те призовават войниците в поделенията да не се подчиняват на командите на командирите си. В Наказателния кодекс има член за престъпления сруще Републиката, подчерта Михайлов.

 

"Тези хора трябва да търпят някакви санкции за провокациите и токсичната риторика, за насаждането на насилие."

 

Държавата трябва да санкционира "Възраждане" в призивите им за насилие. Трябва да започнат да им се налагат глоби, предлага Михайлов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 3020 |30.06.2023 Първан Симеонов по повод случващото се с ”Възраждане”: Близко сме до това да създадем политически чудовища . 23| 2893 |29.06.2023 Всички без ”Възраждане” и БСП се обявиха за членството на Украйна в НАТО . 13| 3280 |28.06.2023 Стела Николова: Отношението на хората от ”Възраждане” е тенденциозно. Имам чувството, че това е пародия . 15| 2957 |27.06.2023 Министър Стоянов за призива на ”Възраждане”: Нека не провокираме насилие и омраза сред обществото

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads