Реклама / Ads
36| 7760 |18.05.2021 НОВИНИ

БОЕЦ: Прокуратурата започна проверка срещу Б.Б. за корупция, пране на пари, дънъчни и финансови престъпления

.
Бой до дупка! Прокуратурата днес съобщи, че е ”Започнала проверка по сигнал на Сдружение БОЕЦ срещу Б.Б. - бивш министър председател за корупция, пране на пари, данъчни и финансови престъпления на територията на България и Кралство Испания”!
 

Вижте цялата позиция на БОЕЦ без редакторска намеса:

 

ВАЖНА ПОБЕДА!
ТОВА Е начина - бой до дупка!
Прокуратурата днес съобщи, че е "Започнала проверка по сигнал на Сдружение БОЕЦ срещу Б.Б. - бивш министър председател за корупция, пране на пари, данъчни и финансови престъпления на територията на България и Кралство Испания"!

 

СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА!

 

Това е петият сигнал на БОЕЦ до българските институции за последните три години по скандала "Къщата в Барселона" на Бойко Борисов! Още през 2018г. сезирахме КПКОНПИ, след това последователно - парламента, прокуратурата, НАП и отново парламента. Междувременно сезирахме и каталунската антикурупционна прокуратура в Испания и там започнаха проверка. След три години битка принудихме и българската прокуратура и слугата на мафията, Иван Гешев да образуват проверка! Бандата на Буда падна от власт и бавно, но сигурно започват да губят кокнтрола върху институциите. Самият факт, че прокуратурата признава официално за образувана проверка за корупция срещу Борисов по сигнала на БОЕЦ е важна победа, защото както и да завърши тази проверка вече има институционна следа. А това ни дава възможност да продължим тази битка дори и в международни съдилища, ако тук получим отказ от правосъдие. И това е краят на Борисов. Трябва да продължим обаче - Пеевски, Доган, Гешев и тн...

 

БОЕЦ плащаме тежка цена за своята дързост и битки, но чрез последователност, жертвоготовност и упоритост успяваме да разклатим кочината и да осветляваме мафиотският образ и модел на управление на държавата. И разобличаваме конкретните виновници за грабежа на държавата. Ще се преборим с всичко, важното е никога да не се отказваме и винаги да водим битките си до край.

 

Битката продължава, поздравления за всички бойци и благодарност за всички непримирими граждани, които бяха до нас през тези години! Без вас, приятели нямаше да се справим и вашата подкрепа е най-висшата оценка за нашата дейност.
Очаквайте следващите акции, сигнали, действия и протести на БОЕЦ.
18.05.2021г. Георги Георгиев - БОЕЦ"




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 3852 |18.05.2021 Комисията по ревизия даде 22 сигнала на прокуратурата. Сред тях е къщата в Барселона . 3| 2984 |18.05.2021 Корнелия Нинова започна обиколка по структурите на БСП в страната . 10| 3588 |16.05.2021 Трайков: Откакто напуснах правителството, прокуратурата не се спря. Явно ме „харесва“ . 12| 3315 |14.05.2021 Прокуратурата извика Слетослав Илчовски на разпит

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads