Реклама / Ads
26| 12394 |17.05.2019 НАРОДЕН ГЛАС

БОЕЦ внесе сигнал във ВСС срещу зам.-главния прокурор Иван Гешев

.
БОЕЦ пред Висшия съдебен съвет
След публикацията на Фрог Нюз за връзките на близки до зам.-главния прокурор Иван Гешев лица с Александър Ваклин, основния свидетел по делото срещу бившите кметици на ”Младост” Десислава Иванчева и Биляна Петрова, е сезиран Висшият съдебен съвет с искане да бъде направена проверка на делото. Вносител на сигнала е Гражданско движение ”БОЕЦ”.
 

Ето какво съобщха от движението в социалните мрежи след публикацията във Фрог:

 

Г-Н ГЕШЕВ, КАК СТЕ, СВЕТИТЕ ЛИ?

БОЕЦ внесе сигнал срещу зам. главният прокурор Иван Гешев!
Сигнала е входен в Инспектората към ВСС лично от представители на БОЕЦ и е по повод публикация в сайта "Фрог нюз", от която става ясно, че съпругата на Гешев е в бизнес отношения (включително и съмнителни имотни сделки) със съдружника на главният свидетел по делото " Иванчева и Петрова" Ваклин!


Разбираме (а БОЕЦ го доказваме и твърдим отдавна) , че нямаме прокуратура, а имаме едно ОПГ за изпълнение и обслужване на политически, частни, бизнес и мафиотски интереси и поръчки!


БОЕЦ изискваме от ИВСС проверка и незабавното отстранявана на Гешев от заеманият от него пост!
Във всяка нормална държава днес Гешев щеше да е в ареста с повдигнати обвинения за корупция, конфликт на интереси, злоупотеба с власт и още половин наказателен Кодекс!


В следващите дни БОЕЦ ще внесем сигнали до прокуратурата, парламента и президента по същият казус и със същото искане - незабавно образуване на проверка и отстраняване на Гешев! И добавяме! Отстраняване и на Цацаров, по чието лично предложение Гешев стана зам. главен мафиотски бригадир (прокурор).


ПРОДЪЛЖАВАМЕ! Очаквайте следващите ни действия и акции!
Г-н Гешев, много поздрави на Пеевски!

 

Георги Георгиев, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 19634 |20.03.2019 Биляна Петрова за Фрог: „Артекс“ първи са подали сигнал срещу нас . 10| 11662 |20.02.2019 Белянова за Фрог: Сигнализирах ООН за физическо и психическо насилие върху мен от шефа на АДФИ . 17| 7663 |13.02.2019 БОЕЦ: Г-н Президент свикайте Съвета по национална сигурност по случая ”Гебрев” . 2| 6126 |11.01.2019 Бойко Атанасов сигнализира Инспектората към ВСС за изключването му от списъка на добросъвестните следователи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads