Реклама / Ads
21| 5283 |14.11.2021 НОВИНИ

Бойко Борисов атакува Радев, ДБ, ИТН и прическата на Манолова

.
Бойко Борисов
Благодаря на всички, които гласуваха върху този тотален тормоз и истинско насилие над цялата администрация на Радев. Ниската активност показа тоталното несправяне с провеждане на избори на този кабинет. Нямаше място, където да не дефектират машини. В историята ще влезе как една възрастна жена бяга и яде квитанцията.
 

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти. Тази активност показа всичко, за което говори. Повтори се сценарият от предишните избори. Всички даваха 8 процента преднина на ГЕРБ. В последния момент започна да се стопява. Предишният път за ИТН. Сега за ПП. Няма значение, че сме първа политическа сила. Моят прочит е друг - народът успя да изгони мутрите от парламента.

 

Това, че влиза „Възраждане“ също трябва да им говори много. Истински съжалявам Атанас Атанасов и Христо Иванов. Сега гледам, че са и под ДПС. Доста обидно. Да имаш претенция, че си най-знаещият,  а неблагодарният народ да ти отрежда място до „Възраждане“. Те имат тежка зависимост или доста лъжлива политика относно център - дясно. Само ми е мъчно за тях. не много, но ми е мъчно.  ИТН слезе надолу с 10-15 процента.

 

Такава репресия, радваме се, че ни оставиха живи. Защо не направиха правителство? Как ще се реши здравната криза, сметките за тока? Не знаем. Никой не говори за политики. Какво ще стане с газта и тока, никой не знае. Ние ще продължим да сме отговорни. И смяната на една прическа не значи промяна, по-скоро подмяна. Този парламент ще е по-скучен.

 

Има вече разминаване между контролните талони. Да направим едно проучване на демографията и малцинствата. Щом ПП се чувстват толкова уверени-нека видим крайният резултат.  Ние сме си първи, без машинациите в чужбина.  Радев избяга от дебати. Сега, ако избяга, не му прави чест.

 

Ако сме първа политическа сила сме длъжни да направим правителство. Ще поканим всички. Демократичната логика е първи - ние, да поканим вторите, третите и т. н. Когато откажеш такъв разговор, това означава, че имаш друго намерение.

 

С тези партии, които са казали, че ще работят, аз съм работил два пъти. Бог ми е свидетел, по-сложно от това няма. Някои са служили при мен като Атанас Атанасов. Двойно увеличение на заплатите на учители, медицинските работници, на полицаите и военните. Това са нашите политики.

 

С ДПС не виждам шанс да управляваме заедно. За БСП трябва да свикам конгрес.   Радостта свършва на другия ден след сватбата. Мисля този път да остана в НС. Утре може да си помисля друго. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 41369 |14.11.2021 Гълъбова поряза „русо острие“ на Борисов: Чувстваме се по същия начин, по който ГЕРБ направи 23%, когато целият държавен апарат работи за тях . 4| 3875 |14.11.2021 Илиян Василев: Не подценявайте способността на интригантския капацитет на Борисов . 41| 9355 |14.11.2021 Борисов, стига гавра с вярата! Отврати хората от църква и манастири . 22| 9948 |14.11.2021 Борисов гласува и хукна по манастири

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads