Реклама / Ads
3| 4452 |19.12.2022 НОВИНИ

Бойко Станкушев: ПП трябва да излъчи кабинет, въпреки че няма да мине

.
Бойко Станкушев
”Аз ако съм мандатоносител, ако съм на мястото на ПП, съвсем сериозно ще продължа да се опитвам да структурирам правителство на малцинството, което ако стигне до парламента, няма да мине. Но какъв е бонусът за този, който го направи - по този начин ще се допринесе за още по-ясно изчистване на идентификацията на различните политически сили.
 

Особено ако този път ПП проявят малко повече разум и абсолютно ясно и достъпно си конструират посланието. Така че да ги разберат не само академичните хора. Да кажат какво искат да правят точно и как ще го направят. Като във футбола. Като играеш, всички да разберат, че играеш футбол". Това заяви журналистът Бойко Станкушев.

 

"Бойко Борисов, който от месеци говори за евроатлантизъм, не си мръдна пръста да модернизира българската армия. Аз съм работил там на висок пост и положението бе трагично. Това, което аз бих им препоръчал, е следното - използвайте, ако имате мозъчни тръстове, да си ревизирате грешките тихомълком, и да излезете напролет с някакви други платформи и друго отношение. Опитайте се да бъдете консенсусни. Има полета, в които може да се намери разбиране, дори то да не е облечено в коалиция", каза още Станкушев по Нова телевизия.

 

Той сподели мнението си и за това при какви обстоятелства лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов би се оттеглил. "Ако получи Борисов категорични гаранции за сигурността и спокойствието си. Той да се оттегли както г-н Доган, но да му бъде гарантирано, че няма да му бъде търсена сметка за тези 12 години, когато доста неща липсват и не са ясни, да се изразя меко в навечерието на Коледа. Не се знае дали няма да се появи фактор, който да обърне нещата - някакви доклади чужди, с фактология и т.н. Аз съм убеден, че такива се правят в момента и се финализират. Там, където са нашите партньори - в Европа, в САЩ. Няма доклад, в който да не пише, че 10 години България е най-корумпираната страна.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 3211 |18.12.2022 Кирил Петков: Трябват ни експерти с политическа ангажираност . 10| 4376 |17.12.2022 Борисов с мили очи към Радев: Този президент е спечелил изборите. Ние трябва да се отнасяме с уважение . 6| 4002 |16.12.2022 Бойко Рашков: Спазва ли Гешев закона? Той няма смелост да разследва своите благодетели от ГЕРБ . 2| 3419 |15.12.2022 Канцлерът на Австрия: На България ѝ трябва ограда

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads