Реклама / Ads
22| 10831 |08.09.2015 НОВИНИ

Бомбастично! Кадиев-кандидат за кмет на София, но от АБВ

.
Георги Кадиев
Депутатът от БСП Георги Кадиев ще бъде кандидат за кмет на София от АБВ. Кадиев сам е обявил решението да се бори за трети път за кметския стол на Московска 33 на заседание на парламентарната група на левицата преди минути, но не е казал коя партия ще подкрепи кандидатурата му, твърди Труд и посочва, че ставало въпрос за формацията на бившият президент Георги Първанов - АБВ, която обединява отцепници на БСП.
 

Георги Кадиев се бори два пъти  за кметския пост в София, но не успя да надвие кандидата на ГЕРБ Йорданка Фандъкова. През юли градската конференция на левицата реши да не го издига трети път, като избра социолога проф. Михаил Мирчев. 

Според запознати, ако Кадиев реално се кандидатира на кмет на София от АБВ, ще бъде изключен от партията. Той е смятан за едно от лицата на вътрешната опозиция.

 

Същевременно днес Кадиев написа на стената си в социалната мрежа Фейсбук следния постигнг, завършващ многозначително: "Чувам, че Столичният общински съвет няма да прави повече сесии, освен тържествената на 17 септември по случай Деня на София. Целта била да не се "вдига шум" и да не се даде на останалите партии възможността да атакуват управлението на Фандъкова. На сайта на общината като "предстоящо заседание" на СОС стои дневен ред за заседание от 23 юли 2015.
Не че останалите партии ще направят нещо. Ако досега не са го правили, няма и смисъл. Тази работа става с постоянство.
Единственото, което ме интересува е ще променят ли Общия устройствен план и ще спрат ли застрояването и възможността за застрояване в Борисовата градина и Южния парк. Както може би помните, написах писма до Фандъкова и различни групи в СОС. Засега- никакъв отговор.


Като гледам, няма и да има отговор, нито сесия ще има, нито промяна на ОУП ще има.
Жалка история. Даже изборите ли не могат да размърдат това блато?
"

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4199 |08.09.2015 Партията на Дончева с „отбор мечта" за кметските избори . 3| 5360 |06.09.2015 Закопчаха и кмета на Букурещ! Взел подкупи от 25 000 евро . 0| 5184 |03.09.2015 Абсурд! Село с двама жители ще избира кмет . 7| 5201 |02.09.2015 Красимир Янков: След местните избори БСП ще има повече кметове

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads