Реклама / Ads
4| 2575 |13.08.2024 НОВИНИ

Боряна Калейн: Олимпийските игри и спечелването на медал са емоции, които ще ме държат до края на живота ми

.
Боряна Калейн Източник: Стопкадър: Нова телевизия
"Олимпийските игри и спечелването на медал са емоции, които ще ме държат до края на живота ми, няма как да ги изпитам другаде. От 18 години тренирам. Започнах на шест години и още тогава имах мечта да бъда олимпийска медалистка, не мога да опиша какви са емоциите от това мечтата ми да се сбъдне."
 

Това заяви в ефира на Нова телевизия сребърният медалист по художествена гимнастика от Олимпийските игри в Париж Боряна Калейн.

 

По думите й формулата за успех се крие в това човек да намери начин да се справи с всички трудности, както и малка доза късмет. „В края на съчетанието на лента имаше две секунди, в които си даваш равносметка, че си направил всичко, което си могъл. Наслаждавах се до края на този момент. Винаги ще го помня”, подчерта Калейн.





„Борим се да сме най-добрите, това е огромна отговорност. Сигурна съм, че Стилияна и ансамбълът също ще се справят. Фокусираме се върху работата”, каза на свой ред вицепрезидентът на Федерацията по художествена гимнастика Невяна Владинова.

 

„Нашите треньори ни учат не само да сме добри спортно-технически, но и как да бъдем личности и спортисти, които да се борят до край и да не се предават, независимо от това, което ни се случва. Благодарни сме им, че винаги са били добрия пример за нас и са ни помагали”, допълни бронзовата медалистка.

 




Според Владинова олимпийските шампиони, намирайки себе си, правилните хора и с подкрепата на близки хора, са доказали, че всичко е възможно. „Много хора ще се огледат в историята им”, допълни тя.

 

Боряна Калейн обясни, че след Олимпийските игри ще се отдаде на заслужена почивка в компанията на най-близките ѝ хора.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 2486 |13.08.2024 Иран отхвърли призива на три европейски държави да се въздържа от ответни атаки . 2| 2435 |13.08.2024 Европейската комисия налива почти 4,2 млрд. евро в Украйна . 5| 2455 |13.08.2024 Зеленски: Напредъкът на нашите сили в Курска област продължава. Има 74 населени места под контрола ни . 3| 2288 |13.08.2024 Около 500 латвийски дрона ще подкрепят украинците при изпълнение на различни бойни мисии

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads