Реклама / Ads
58| 4903 |11.11.2023 НОВИНИ

Борис Бонев: Анти-ГЕРБ вотът беше много силен в столицата

.
Борис Бонев Източник: Стопкадър: bTV
"19 от 24 районни кмета са на нашето обединение. Имаме кмет на София. Мисля, че това е доста сериозна победа. Анти-ГЕРБ вотът беше много силен в столицата. Всички се обявиха против модела "ГЕРБ"."
 

Това заяви в ефира на bTV Борис Бонев, водач на листата за общински съветници на обединението.

 

"Водим разговори, в които изключително директно казваме какво ние предлагаме. Разговаряме с всички без ГЕРБ. Идеите и приоритетите на всяка една политическа сила ще бъдат чути. В крайна сметка, когато си вършиш работата не за далаверите, човек има нужда от непрекъсната мотивация за себе си и за своите избиратели. Идеята ни е да разкажем ние как ще управляваме София. Всяка една партия има право да прецени дали би подкрепила такъв тип работа. Срещнах се с г-жа Григорова, тя по някаква причина отказа дори да се здрависа със своите бъдещи колеги", каза още Бонев.

 

По думите му в програма на коалицията още от 2019 г. е заложено всяко едно училище в София да предоставя еднакво добро качество на образование. 

 

"Аз не искам да деля хората на елитни и неелитни. В нашата кампания ние показахме, че искаме да обединим хората, не да ги делим. Във всяко едно училище трябва да има еднакво качество на образование", категоричен бе той.

 

Бонев коментира още, че е готов да стане председател на Общинския съвет, но това не му е фиксидея.

 

"Мисля, че се получи изключително добро обединение, показахме, че сме единни. Направихме една добра кампания. Допуснахме и грешки, но ще ги анализираме и коригираме. Г-н Лилков е безспорен авторитет. Смятам, че позицията председател на Общинския съвет изисква малко повече енергия и европейско мислене. Този Общински съвет има доста силно изразена дясна и силно изразена лява част. Аз винаги съм се обявявал за центрист, говоря еднакво добре с всички", допълни той.

 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4418 |11.11.2023 Макрон: Израел трябва да се въздържа от атаки срещу ивицата Газа, които водят до смъртта на цивилни . 1| 4687 |11.11.2023 Почитаме Св. Мина – покровител на семейството и сираците . 2| 4482 |11.11.2023 Бюджет 2024 предвижда ръст на помощите за деца с увреждания . 13| 4620 |11.11.2023 На национално съвещание днес ГЕРБ решава дали да продължи с подкрепата си за управлението

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads