Реклама / Ads
13| 4546 |14.01.2022 НОВИНИ

Борисов лукаво за протестите на ”Възраждане”: Който сее ветрове, жъне бури /видео/

.
Бойко Борисов
”Когато Възраждане бяха окупирали МРРБ всички вие казахте колко хубаво било на протеста, а те чупят и трошат. Който сее ветрове, жъне бури. Или когато вървяха до Радев бяха готини. Те са друга партия, имаме различни тези, направили си протест и изведнъж станаха лоши. А защо преди година бяха добри. Не бъдете на 112 място, а извадете кадрите преди една година”. Това коментира председателят на ГЕРБ Бойко Борисов за журналистите.
 

За оставката на Цацаров Борисов каза, че от една страна ще си отдъхнат кметовете на ГЕРБ. Не може да не ви прави впечатление, че КПКОНПИ е при кметовете на ГЕРБ и в нито едно кметство на ДПС, на БСП, нито на ИТН, нито при "Да, България".


"От една страна добре, от друга страна антикорупционната комисия незабавно да се събере и да изслуша Цацаров и ДАНС за обвиненията, които има към него, това предлагам", заяви Борисов.


"В момента започнаха да чегъртат не само ГЕРБ, а и хора на Радев. Сега пътят на Копринката е затворен и се готви друг път, тъй като досега назначаваха само хора от Хасково", посочи Борисов.

 

По темата спорт:

 

Отношенията между Илиана Раева и министърът на младежта и спорта - Радостин Василев са изгладени. Това съобщи самата тя в профила с във Facebook. Припомняме, че вчера Раева обвини Радостин Василев, че е проявил неуважение към нея, както и към художествената гимнастика.

 

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов коментира и скандала в спорта. За да кажеш, че в гимнастиката са лакеите на мафията, тези хора си мислят, че са още в предизборна кампания. Имаше пост на премиера, който застава зад своя министър на сторта. И днес се обади шефът на мафията и има мир и любов. Кръстникът на мафията се обади да се оправят, каза Борисов.

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 27| 15215 |14.01.2022 Костадинов заподозря Кирил Петков в номера на Борисов . 20| 42996 |11.01.2022 Склерозата удари Кирил Ананиев, пак забрави, че Борисов вече не е премиер . 10| 4019 |10.01.2022 Димитър Манолов: Още на Борисов обяснихме, че COVID добавката ще създаде проблеми . 11| 10711 |08.01.2022 Експертът Васко Начев саркастично: Изумително, цената на газа е висока, защото Борисов не е на власт?!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads