Реклама / Ads
106| 7492 |02.02.2013 НОВИНИ

Борисов: Не се ли работи, пари няма

.
Бойко Борисов
Премиерът Бойко Борисов сряза лента в Разград, за да открие поредния обект за милиони. Този път с европари бяха обновени АГ, вътрешно, неврологично и детско отделения, както и апаратура в МБАЛ “Св. Иван Рилски”.
 

“Както е казано в Писанието, без Господ нищо не можем да направим”, благодари премиерът на свещеника, отслужил водосвета. “Всички, които ще влязат тук, първо – Господ да им даде здраве и късмет, второ – докторите да са добри, да ги излекуват”, каза Борисов.

По време на церемонията Бойко Борисов съобщи още добри новини от финансов характер за жителите на Разград.

„Освен тези милиони, които са в болницата, както каза и кметът, Разград е спечелил и проект за градска среда и до края на април най-късно в Разград - още пет милиона за центъра ще дойдат за града, така че обликът ще стане още по-красив. Това мога само да ви кажа – да идвате, да се лекувате, да излизате здрави и да работите. Защото – без работа няма пари. Кой каквото иска да ми приказва, не се ли работи - пари няма”, заяви министър-председателят.

Той поясни, че тази „щедрост” ще достигне и до други градове в България. „За 36 града ще дадем по пет милиона лева само за центровете, по проекти за градска среда. Това веднага променя облика на държавата и градовете, самочувствието на хората. Вчера в Търговище пуснахме ново родилно отделение, много хубаво, пътищата стават все по-добри. Оттук отиваме в Омуртаг, откриваме път за близо 15 милиона лева, който също, както и болницата от 1965 година, а там сигурно от 1964 година не е пипан”, посочи Борисов.

На събитието присъства и министърът на здравеопазването Десислава Атанасова. Пред нея и гостите на откриването на обновените отделения премиерът подчерта, че „с новата апаратура, и като влезеш в реновирана болница, увереността, че ще те излекуват, е по-голяма”. И пожела здраве на всички.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 6534 |02.02.2013 Вежди Рашидов: Доган е там, където има пари . 54| 7859 |02.02.2013 Борисов: Да не ми говорят Станишев и Доган за демокрация! . 36| 5346 |30.01.2013 Борисов: Игнатов беше добър министър, но защити неправилни хора . 24| 6146 |29.01.2013 Борисов: За Баретата щеше да е здравословно да е в ареста

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads