Реклама / Ads
141| 8424 |17.05.2013 НОВИНИ

Борисов: Сидеров да спре с оправданията! Договорил се е с ДПС

.
Б. Борисов
Коалицията БСП-ДПС-"Атака" е по-лошата от тройната. Видно е, че "Атака" и ДПС са се разбрали, а може да изиграят цирка, че са им "откраднали" няколко депутати.
 

По безспорен начин е ясно, че след като 2-та, 3-тата и 4-тата партия не искат касиране на изборите, те признават нашата победа и факта, че служебното правителство си е свършило работата по подготовката им, заяви Бойко Борисов след излизане от консултациите при президента Росен Плевнелиев.

Ясно е още, че ДПС губи гласове, а  БСП качва. Аз предупреждавах навсякъде по площадите, че контролираният вот ще отиде при БСП. С 200 000 по-малко са ДПС, с толкова повече са на БСП. А нашите, колкото и да са паднали, пак са повече от тези на БСП, отчете Борисов.

Това, което правят Местан и Станишев, е да обвиняват нас, но да искат да направят правителство със 120 депутата, значи са се разбрали с някоя от другите партии. Вероятно са се разбрали с "Атака".  Видно е, че с ДПС са се разбрали, а може да изиграят цирка, че са им "откраднали" няколко депутати. Сега отивам в офиса да питам дали Фидосова е звъняла, но съм забранил всякакви телефонни разговори. С Валери Симеонов нито съм се виждал, нито чувал, да спре да си търси оправдания, че се е договорил с ДПС.

Не съм разговарял с Марин Райков, само му казах "здрасти", обясни още Борисов.

В момента, в който ни се връчи мандат, въпреки че не очаквам той да бъде подкрепен в НС, ще го предложим, длъжни сме пред избирателите и пред хората от център-дясно.

Коалицията БСП-ДПС-"Атака" е по-лошата от тройната коалиция, заключи Борисов.

Една по една лъжите на БСП почват да излизат, научавам, че Миков е казал, че няма да строят АЕЦ "Белене", защото нямали пари.

Дори да ни подкрепи "Атака", пак имаме 120 депутата. При такова положение не може да има стабилно управление. В тази патова ситуация, след като похарчихме безсмислени пари за Белене, по-добре да направим нови избори, ще влязат и други малки партии, а така ще бъдат представени и повече хора в парламента.

С кого ли не ме сравниха, не им обръщам внимание. Ако имаха малко чест и достойнство, щяха поне да ме поздравят за победата, каза още Борисов. 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 47| 4932 |17.05.2013 В. Сидеров: Правителство или партия като цяло няма да подкрепям . 154| 8067 |16.05.2013 Борисов: Искаме касиране на изборите . 46| 5613 |15.05.2013 Сестрата на Борисов: Бойко си остава любимецът на народа . 84| 8378 |15.05.2013 Борисов: Ако не бъда избран за премиер, влизам в парламента

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads